Ga naar inhoud

Banjer

Members
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Banjer

  1. Helaas heb ik ook met E Cuniculi te maken gehad, een jaar of 2 terug... mijn Vlaamse reus ram (Baron van Oor tot Oor) leed hieraan... het leek ineens alsof hij achterhandsverlamming had. Ik moest hem een aantal weken lang medicijnen injecteren (subcutaan) en die sloegen goed aan. Helaas kreeg hij zo'n erge terugval dat ik hem later alsnog heb laten inslapen... de DA had het nog wel over een behandeling met cortico's, maar die behandeling zou heel zwaar zijn voor hem... en er was misschien 20% kans, hooguit 30%, dat Baron het zou redden... dit vond ik geen reële kans voor hem om het gevecht aan te gaan... :(

    Hopelijk gaat jouw konijn het wel redden.. ik ga heel hard duimen!

  2. Ik heb op het forum gezocht, maar niks gevonden... of ik zoek niet goed, of er is echt nog geen topic over :)

    Voor mijn ratten mix ik zelf voer... de eiwitten, vitamines, etc. zijn voor me uitgerekend. Nu vroeg ik me af of hier mensen zijn die voor hun konijnen ook zelf hun voer mixen?

    Voor de ratjes vind ik Teurlings dwergkonijnenvoer een erg fijne basis.... is dit ook een goede basis voor konijnen (2 teddy's)? Wat zou ik zelf kunnen toevoegen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .