Ga naar inhoud

Poodja

Members
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Poodja

  1. Hai,


     


    Ik heb het geprobeerd zonder handdoek en gelukkig wel met iemand erbij. Dit lukte al beter. Maar ik heb niet het gevoel dat ik het volledig in haar bekje krijg. Ik doe het aan de zijkant van het bekje inspuiten btw.


     


    Ik moet haar laxerende medicijnen geven, dit zou de eventuele haarballen in haar maag moeten oplossen. De andere 2 weet ik de naam niet zo van, was iets van parrafine en medicare drops (?).


    De tip om te mengen met fruit ga ik zeker proberen vandaag! Dankjewel daarvoor.


     


    Het gekke is dat ze wel hooi eet en wat groente (zoals komkommer) en ze wil ook nog steeds haar ýoghurt drops. Misschien komt het gewoon door de warmte dat ze d'r brokjes niet wil eten...


  2. Hoi allemaal,

    Ik moet mijn konijn Lilly 3x per dag orale medicatie geven en dan per keer 3 verschillende soorten. Dit vindt ze echt verschrikkelijk. Ik wikkel haar dan in een handdoek en bedek haar oogjes, maar op het moment dat ik dat spuitje tegen haar bekje zet begint ze enorm te spartelen. Soms lukt het niet eens om de medicatie in haar bek te krijgen. En na elke spuit is ze helemaal van slag en dit moet dus 3x3....En ik ben erna ook van slag omdat ik het superzielig vind dat ze zo reageert. Ik heb haar vanavond gewoon rustig het spuitje laten ruiken door het weer bij haar bekje te houden (zonder iets te doen en zonder haar te hebben gewikkeld in handdoek) dit vond ze echt niet leuk en maakte rare sprongetjes alsof ze er bang voor was en begon te piepen. Ik vind het zielig om dat te zien. Ook omdat ze nu zelfs bang is voor mij als ik haar probeer te aaien. Hebben jullie misschien tips hoe ik die medicijnen kan geven zonder stress??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .