Ga naar inhoud

heidi-77

Members
  • Items

    3.004
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door heidi-77

  1. Daar ga ik niet van uit, weet dat zijn kiezen scheef staan, helaas zijn er geen beugels voor konijnen. Dus weet zeker dat we om de zoveel tijd geld kwijt zijn aan de dierenarts. Zolang het te verhelpen blijft door te slijpen, zullen we dit zeker doen.

  2. Als je de mogelijkheid hebt om je konijnen te castreren zou ik dit zeker doen. Als je konijn al enkele malen schijnzwanger is geweest, kan dit duiden op baarmoederproblemen. En mijn ervaring zegt dat dit vaak het geval is. Wellicht kan je met je ouders praten hoe je het zou kunnen doen.

  3. Pfff zucht t is weer zover... vanochtend wilde Simba niet eten, nu ben ik dus maar aan het dwangvoeren, vanavond al bij de dierenarts geweest en morgen worden de haakjes weer verwijderd....

    Ik baal echt als een stekker, niet om het geld, maar ja Simba moet weer onder narcose terwijl dat de vorige keer niet zo goed ging....

    Hoop dan ook dat alles goed gaat, ik wil Simba niet kwijt, maar niet behandelen is ook geen optie....

    Baal ook aangezien ik morgen weinig tijd heb, eigenlijk de hele dag weg ben, dus ik ga maar even wat skippen denk ik en dan komt mijn moeder oppassen.

    Verder had hij sowieso al pech... zijn nageltje brak ook al af vanavond... :( gaat weer lekker....

  4. Probeer haar in elk geval zoveel mogelijk lekkers voor te schotelen, keutels en een plasje zijn goed. Soms kan het helpen om juist haar vriendje er wel bij te zetten. Dat is misschien toch vertrouwder voor haar, je moet er dan wel bij blijven om ze in de gaten te houden. Wellicht gaat ze dan wel eten.

  5. Heel vervelend voor je konijn zeg. Ik zou eens een second opinion doen. Als je eigen DA het niet weet, is er misschien een andere die het wel weet.

    Hebben ze eigenlijk de wond onderzocht? Door wat weg te schrapen en dat op te sturen naar het lab?

  6. Volgens mij is het zo dat konijnen elke 2 weken in hun 'periode' zitten.

    Als je voedster schijnzwanger is, zou ik je aanraden om een afspraak te maken met de dierenarts om haar te laten castreren. Dit raad ik je aan aangezien de kans op baarmoederproblemen anders vrij groot wordt. Haar gedrag kan wel kloppen bij een schijnzwangerschap.

  7. Op het moment dat je konijn spastische bewegingen maakt is het zaak om zsm naar de DA te gaan. Daarmee bedoel ik meteen en niet een dagje wachten. Het leven van een konijn kan heel snel voorbij zijn.

    Je schreef dat je vandaag naar de DA zou gaan, wat heeft hij gezegd en wat heeft hij gedaan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .