Ga naar inhoud

Flowergirl

Members
  • Items

    1.403
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Flowergirl

  1. Ik koop sowieso elke week een voorraad witlof en komkommer in de winkel, dat krijgen ze ook elke dag. Ook koop ik af en toe een zak andijvie. En onze buren leggen als ze wortels hebben gegeten altijd het wortelloof neer! :) Soms krijgen ze een stukje appel voor de afwisseling, maar niet echt vaak en anders maar een klein stukje.

  2. Ik ben ook wel van plan om Caramel binnenkort te laten castreren.

    Wat ik me wel afvroeg is of haar gedrag er erg door zal veranderen...?

    Nu is ze echt heel speels, nieuwsgierig en druk, wordt dat na castratie minder?

    Ciske is al gecastreerd, en hij is veel rustiger dan Caramel. Omdat ik hem uit een opvang heb, heb ik hem niet voor de castratie meegemaakt, dus ik weet niet hoe hij daarvoor was...

  3. Dat was volgens mij bij Chance ook niet de bedoeling, toch? En toch is hij nu dood, terwijl hij nog een lang en gelukkig leven had kunnen hebben.

    Wie zegt dat je een volgend konijn met problemen wel mag laten behandelen door de dierenarts? Waarom zou je moeder er dan niet weer een stokje voor steken waardoor het 'echt niet anders kan'? Wat als er een of andere besmettelijke ziekte uitbreekt en alle overgebleven konijnen ziek worden, is er dan genoeg geld om ze allemaal goed te kunnen behandelen? Of laten jullie er dan weer een paar inslapen omdat de kosten anders te hoog worden?

    Dat is wel genoemd, maar alleen omdat ze dacht dat ze ons zou straffen door geen konijnen meer af te willen staan. Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen er dan helemaal klaar mee zijn en haar een egoïstisch rotkind vinden. Ze snapt blijkbaar nog steeds niet dat hier van alles uit de kast wordt getrokken om haar konijnen te kunnen helpen, en denkt elke keer eerst en alleen maar aan zichzelf, i.p.v. aan het belang van die arme diertjes (die zolang ze in zulke grote getale bij Britt en Claire wonen hun leven niet zeker zijn als ze per ongeluk een keer ziek zouden worden...).

    Het is wel verwarrend trouwens als Britt en Claire afwisselend onder elkaars nick gaan zitten reageren, erg irritant!

    Helemaal mee eens! :yes:

  4. Uhmm... eigenlijk denk ik dat er wel meer dat denken... :$

    Iedereen probeert jullie te helpen om de juiste keuze te maken, maar wat doen jullie? Lekker wat jullie zelf denken dat het 'beste' is, terwijl de meeste mensen die hier gereageerd hebben meer verstand van konijnen hebben als jullie!

    Jullie denken alleen maar aan je eigen plezier, en niet aan je konijnen.

    Ps: dit was mijn laatste post hier; jullie zijn gewoon hopeloos!

  5. echt waar, morgen komen ze ze ophalen !!!

    ze gaan naar Eescharen

    Het spijt me echt !

    en ik ben nu weer een r*tkind ??

    maar ik reageer er nu niet meer op,

    Hier mag een slotje op, want de konijnen hebben een huisje gevonde ;)

    \Bedankt iedereen

    en we laten geen konijnen meer inslapen !!

    Niemand heeft gezegd dat jij een r*tkind ben! :bounce:We hebben alleen het beste voor met je nijntjes; dat zou je nu na 10 blz. al wel door moeten hebben!

    Als je nijtjes echt een huisje gevonden hebben: super fijn! :yes:

    Logisch dat het moeilijk is...

    Maar dan heb je nu toch 7 konijnen over? Heb je wel geld om daar DA kosten voor te betalen als het nodig is?

  6. Wij weten echt wel dat het moeilijk is om 4 konijnen weg te doen! Sommige en ook ik zelf hebben er ervaring mee.. Het is moeilijk!

    Maar als je het aanbod van Muffins en die anderen niet aan neemt ben je echt gewoon dom! Dan denk je echt alleen aan jezelf! Als jullie dierenvrienden zijn laat het dan ook zien! Niet alleen door een eendje op te vangen, maar ook door de juiste beslissingen te nemen voor jullie eigen konijnen!

    Wat heb je nou liever? Dat je 4 van je konijnen een goed leventje geeft bij andere mensen, of dat weer een van jullie konijnen (of meerdere) ziek

    worden en jullie die 'moeten' laten inslapen?! :sarcastic:

  7. Oke,

    Snibbel & Snizzel hebben een huisje gevonde, mensen hebben net gebeld.

    ze wonen in Esscharen.

    hier mag een slot op ;)

    bedankt voor jullie hulp, en Muffins jullie ook keii bedankt, als wij nog konijnen kwijt moeten ik laat het jullie weten!

    en Flowergirl ik geef je gelijk !

    Fijn dat je me gelijk geeft! :)

    Als het waar is dat je een huisje hebt gevonden; je ging dan toch ook nog 2 konijnen naar Muffins brengen?!

    Neem alsjeblieft een goede beslissing voor je nijntjes!!! De andere bunnybunchers hebben echt het beste over voor je nijntjes, dus als je slim bent neem je hun wijze raad aan!

  8. Ik snap best dat jullie het moeilijk vinden om je konijnen weg te doen, alleen als je dan beter voor je andere konijnen kunt zorgen is het gewoon het allerbeste wat je kan doen! Ik zou ook het liefst veel meer als 2 konijnen hebben, alleen dat doe ik niet omdat ik ook alles voor Ciske en Caramel zelf moet betalen... Ik heb liever 2 konijnen waar ik goed voor kan zorgen, dan 9 konijnen waar ik niet goed voor kan zorgen. Als ik jou was zou ik echt het aanbod aannemen. Je hoeft niks te betalen, je hoeft ze niet te brengen en ze laten je weten hoe het gaat met je konijnen. Dat is in jullie situatie toch gewoon het beste wat je kan doen?!! Veel suc6 met het nemen van de beslissing! Het is moeilijk, maar denk nu gewoon op de eerste plaats aan je konijnen! :yes:

  9. Ik geef mijn konijnen ook Hope Farms. Mn oom werkt in een fabriek waar ze hope farms voer maken, dus neemt hij altijd een zak mee voor mij. Ik heb pas ook een klein zakje SS gekocht gewoon om te proberen, kweetniet of dat hetzelfde is als van jullie, want het waren all1 (kromme) brokken, maar ze vonden het echt heerlijk! Maar tis idd wel erg duur, dus kdenk dat ik het zomaar af en toe doe.

  10. Ik zou je konijn ook in laten enten hoor! Als je konijn er dood door gaat, heb je er vast spijt van. Dan had je hem misschien door 15 euro kunnen redden. Ik heb het ook gedaan, en echt niet omdat ik geld over heb of zo maar gewoon omdat ik het een veilig idee vind. Maar je moet het natuurlijk helemaal zelf weten! ;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .