Ga naar inhoud

Vampireprincess

Members
  • Items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vampireprincess

  1. Je zegt dat je een stukje brood geeft?

    "Verder mag geen brood aan een konijn geven, zowel vers als gedroogd mag dit niet. Ook andere producten met granen zoals bijvoorbeeld beschuit zijn schadelijk voor konijnen."

  2. Het gaat idd over haar; die foto's zijn ong een maand oud dus ze is ondertussen wat gegroeid eveneens als haar oren. Ik vind dat beide konijntjes nogal dunne oortjes hebben want ook bij luna (zwart konijntje) zie je de adertjes lopen.

    Wat bedoel je met niet volledig hangen?

  3. Het lukt momenteel niet om de foto te uploaden dus verwijs ik jullie door naar mijn album op mijn profiel; Het gaat om het witte konijntje.

    Momenteel zitten ze koel binnen en nog steeds hangt haar oortje en maar heel zelden gaat het enkele seconden terug rechtstaan...

  4. Het is idd een kruising; ik zal anders eens een foto van haar posten zonder hangende oortjes.

    Maar ze zaten een tijdje half in de zon half in de schaduw; waarom is haar ene oortje dan maar gaan hangen en het ander nog steeds niet ?

  5. Sinds kort heeft ons 3 maand oude voedstertje een hangend oortje;

    Inneens in het midden van een warme zomerdag ging haar rechteroortje hangen. Wat ik wel moet zeggen is dat ze in vergelijking met ons ander (evenoude) voedstertje; grote oortjes heeft.

    Soms staan haar twee oortjes even recht maar na een tijdje gaat het rechter weer hangen.

    Ik las dat het een symptoom is van middenoorontsteking en ben dus wel wat bang, moeten we zo snel mogelijk naar de DA of kan het "normaal" zijn?

    PS; ik denk niet echt dat het een langoorkonijntje is

  6. Toen Luna even stijgerde merkte ik op dat ze gelijk een kale plek in haar nekje heeft, ongeveer achter haar linker oor.

    Als ze gewoon neerzit zie je het niet, maar als ze stijgerd is het duidelijk zichtbaar.

    Ze zit met nog een voedster samen. Wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn, ze is toch niet ziek?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .