Ga naar inhoud

Stefanie

Members
  • Items

    403
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Stefanie

  1. Jeeh, das een lange ketting!

    Ik denk, dat als je hier op BB de zoekfunctie gebruikt met het woord kettingkeutels of prozyme, dan krijg je genoeg info....

    Succes!

    Zelf heb ik weinig info voor je, enige goeie tip die ik kreeg was minderen met bix omdat onze nijn zo aan het verharen is en ook last heeft van kettingkeutels.

  2. Laatste is alweer van een aardig tijdje geleden...

    Helaas hebben we Sjaak een paar maanden geleden toch nog in moeten laten slapen.

    Het was weer terug gekomen en onze da kon ons niet garanderen dat het na een 2de operatie nooit meer zou terug komen. Moeilijk, maar wel de beste keuze, juist met oog op Sjaak.

    Met zijn vriendinnetje gaat het super!

    Erg lief konijn, eigenlijk nog liever dan toen ze nog samen waren.

    Al met al was dit de juiste keuze en genieten we nu van onze dame!

  3. De dierenarts heeft er naar gekeken, gevoeld en zijn tanden gecontroleerd. Dat was allemaal goed. Wel zag de da dat zijn kaak nu misvormd is. Zijn lip is naar binnen gaan groeien.

    Ik moet gewoon anders naar mijn konijn gaan kijken en geduld hebben tot alles echt goed geheeld is. De hechtingen zijn er ook nog niet allemaal uit. Zolang Sjaak maar eet, drinkt en het er weer uit poept is dat toch wel het allerbelangrijkste.

    Sjaak heeft wel een antibiotica spuit gekregen en over 5 dagen nog eentje. We gingen afrekenen en wilde ze weer een consult erbij rekenen, nou echt niet hoor, ik heb gezegt dat het nog steeds bij de nazorg van de operatie hoort en dat we alleen de spuit betalen. Wel weer eventjes 14 euro in onze zak kunnen houden.

    Ik ben wel blij dat alles is gecontroleerd, ook zijn kont nog even gechecked omdat hij van de week 2x aan de dunne was. (Gisteren heb ik net zolang buiten gewacht tot hij ging poepen en dat was helemaal goed... Toch wel lastig nu we 2 konijnen hebben) Maar, zag er ook schoon uit.

    We kunnen er dus weer tegen aan tot woensdag.

    Mensen, een heel fijn weekend!!

  4. Zo weer naar de da met Sjaak. Ik vind hem erg hangerig, eet weinig en naar mijn idee is het weer dikker onder zijn kin, nu weer wat lager. Toen ik ging voelen mocht ik er niet aan komen en ik zag kwijl onder zijn mond en op zijn keel/borst.

    Baal er van dat er kwalen bij hem komen na de castratie, zal waarschijnlijk niets ermee te maken hebben maar, onbewust ben ik toch aan het door denken.

    Ik zal vanavond nog schrijven wat er is gezegt.

  5. Ik denk dat je "ons" juist hier een beetje mee aanvalt.

    En met ons bedoel ik diegene die hier al wat langer op BB zitten...

    Bunny Ranch Chanty is juist iemand die het allerbeste met konijnen voor heeft en als er konijnen eigenaren in nood zitten is ook zij die dan alles er voor zal doen om je te helpen.

    Ik denk dat als je ook wat langer hier zit en alle forums een beetje afstruint dat je wel door krijgt hoe vaak dingen hier worden herhaald...

    Maar goed. Welkom en heel veel succes met je FH!

    Het zijn echt geweldige konijnen.

    Ik ben er helemaal verliefd op geworden ;)

  6. Ja, dank je wel. Ik ben ook heel benieuwd.

    Laten we als eerste hopen dat mijn schoonmoeder het adres kan vinden :warn:

    Haha, nee hoor. Moet goed komen!

    Ik denk dat het ook een beginnend abces is geweest, laat het gelijk de laatste keer zijn geweest. Ik ben erg blij dat Sjaak het zo goed doet nu en dat ik over een week precies hetzelfde kan schrijven over 2 konijnen! :bunny3::bunny1:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .