Ga naar inhoud

Doophie&Nijntje

Members
  • Items

    285
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Doophie&Nijntje

  1. Ik heb al mijn groente in de groentela liggen. Dus in de koelkast. En dat gaat prima. Als je bijvoorbeeld witlof hebt kan het zijn dat de eerste twee blaadjes minder worden, (als het ff in de koelkast ligt) maar als je die eraf haalt zit daaronder weer goede witlof.

    Maar het beste is.. Gewoon in de koelkast!! Met zo min mogelijk erom heen... Vind ik:):)

  2. Okee! Ga ik doen:).. We moeten alleen nog even kijken wanneer we het willen laten doen..

    Verder heb ik nog een vraagje (het zijn er een hoop, maar voor het beste doel:))

    Mijn konijnen zitten buiten. Moet ik dan Nijntje binnenhalen als ze geopereerd is? Of moet ze samen blijven met Doophie? Ze zijn zo verzorgend naar elkaar, ik kan me voorstellen dat het niet goed is om ze uit elkaar te halen?

    En zijn er dingen waar ik op moet letten i.c.m. het hok? Stro/hooi/aubiose? etc...

  3. Hallo allemaal!!

    Jeeetje wat een discussies op een topic van mij zeg!!:$

    Het was enkel maar een vraagje omdat ik iemand hoorde zeggen van: Meelwormen vinden ze ook erg lekker...

    Maar misschien een geruststelling, ik heb het ze niet gegeven! Wél de komkommer, en daar moesten ze even aan wennen! Maar nu vinden ze het erg lekker:he:

    En voor Timber, je trekt het je wel erg persoonlijk aan allemaal, jouw gedrag getuigt niet echt van volwassen gedrag!! En dan zo'n reactie op een vraag.. Daarvoor is dit topic bedoeld toch? Om vragen te stellen en daar duidelijkheid uit te verkrijgen?!:bounce:

    Maar goed, verspilde moeite heb ik zo het idee! (Jou dat proberen in te laten zien)

  4. Hallo

    Ons ene konijn heeft allemaal kale plekken op zijn rug! Ik vind het echt superzielig! En weet niet hoe het komt! Wel hebben ze een tijdje geleden een soort van gevochten. ( we hebben er nl. 2) Maar dan gevochten om wie de baas is. En toen lagen er allemaal plukken zwart haar in het hok. Maar dat is al weer een tijdje geleden. En nu valt het me echt op. Kan het zijn dat die plekken nog van toen zijn (het vechten om wie de baas is)en dan het zo langzaam weer aangroeit, of heeft ie haartuitval?

    Graag advies!

    Gr. Heike:neutral:

  5. Hallo allemaal,

    onze konijnen zitten op het balkon. En daar staat toch wel de zon op...

    Daarom hebben we ook een hoek zo gemaakt dat daar constant schaduw is.

    Nu is het ook best warm, en liggen ze voor pampers onderuitgezakt en doen verder niets.. Ze zien er ook wel uit alsof ze het erg warm hebben. Daarom heb ik een fles in de diepvries gelegt, doek erom heen, en uiteindelijk bij ze gelegt.. Maar volgens mij begrijpen ze niet dat ze daar hun koeling kunnen zoeken.. Of wel?:bounce: Dat ze er wel zelf heengaan als het toch te warm is?

    Anders idee-en????

    Groetjes Heike

  6. Okeej! Nou, volgens mij heb ik dat al dan! Hahah, wat gek zeg. Ik heb idd ook saai droogvoer. Mijn konijnen komen allebei van de opvang en daar adviseerde het ook. Maar ik wist niet dat ze het biks noemde.

    Ik dacht dat het soort snoep was o.i.d.

    In ieder geval, dankjewel weer!! (Wat is zo'n forum toch handiG!)

  7. Hallo!,

    Ik heb pas sinds kort konijnen... (Paar maanden) En ik vroeg me af wat biks nou eigenlijk precies zijn?:$ Ik lees er veel over en misschien is het wel een idee om het voor ze te kopen.

    Alvast bedankt!!!

    Groetjes Heike!:mdr:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .