Ga naar inhoud

2nonijnen

Members
  • Items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 2nonijnen

  1. Gelukkig leven ze allemaal nog..en heeft t enten idd geholpen en kan je volgende week weer gaan genieten van je nestje. Al begrijp ik dat het verlies toch pijn blijft doen zal het toch een troost zijn als deze het overleven, sterkte nog.

  2. na aanleiding van het verhaal van het nestje van 4 weken waar myxomatose heerst heb ik een vraag. Chip en Dale zijn in Mei geent maar de kleintjes zijn pas 12 dagen dus die kunnen nog geen enting krijgen. Nu las ik dat je hor of gaas moest aanbrengen voor je hok, ik heb nl best grote openingen. Een foto van het hok staat in mijn profiel ..is niet helemaal up 2 date want de onderkant is nu een stukje dichtgemaakt anders kunnen de kleintjes ontsnappen. de uitbraak is in waddinxveen (bij Gouda) en ik woon in rotterdam..

  3. Hallo, Chip eet sinds 2 dagen haar BDK niet meer op.. 'tenminste als het BDK's zijn want ik heb er nog niet veel verstand van..

    Natuurlijk eet ze heel veel, ze heeft 7 kleintjes te voeden en ik geef haar dus veel eten.. zou het daar door komen??

    ff fotootje..zijn dit bdk'sdsc00467xr2.jpg

  4. wij dachten dat we 2 mannen hadden..toen bleek dat het een man en vrouw was hebben we gelijk een afspraak voor een castratie gemaakt..onze ram was toen zo'n 5 a 6 mnd (we weten zijn preciese leeftijd niet) nu 3 weken later hebben we een nestje..dus je ziet maar dat ze er snel bij kunnen zijn.

  5. Ik ben heel blij met dit stuk..hoewel Chip en Dale bij mij heel vaak de hele tuin kunnen gebruiken zijn er toch ook tijden dat ik er niet ben en ze dus in hun hok moeten blijven. Onze hokken hebben allemaal tegels op de vloer omdat het onder de veranda is gebouwd dus dat scheelt wel, toch zag ik dat met name Dale het erg warm had vandaag. De tips zijn dus van harte welkom.

  6. lees nu net pas jullie hele verhaal..petje af voor de zorg voor jullie konijntje. wij zijn zelf eerlijk gezegd ook leken en hebben nu een oeps nestje..maar ik snap de zorgen die je je maakt. wilde jullie gewoon even laten weten dat ik als 'onkundige' vind dat jullie nijn t getroffen heeft met zulke verzorgsters.

    Succes met het verdere herstel van Liko

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .