Ga naar inhoud

VlekkiePluisje

Members
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door VlekkiePluisje

  1. Hey allemaal. Sorry dat ik nu pas iets laat weten het internet deed het niet voor een paar dagen. Ik heb goed nieuws:D Ik zal eerst even vertellen hoe het bij de dierenarts ging.

    Onze dierenarts vond Pluisje als iets beter dan eerst want ze viel niet meer om. (wat ze eerst bij de dierenarts wel deed) Pluisje heeft toen weer dezelfde spuiten gehad. Een antibiotica spuit en een tegen de zwelling voor als het een hersenbloeding was. Het kon een bacterie in de hersenen zijn geweest zoals ze al eerder zij of een hersenbloeding. Als het een hersenbloeding zou zijn geweest dan zou zijn hoofd schuin kunnen blijven staan maar meestal komt het helemaal goed. Ik had ook gevraagd over de panacur ze wou het wel een keer meegeven maar dat was voor ontworming zei zij en dat was nu niet het belangrijkst. De dierenarts heeft alles heel goed uitgelegd en ze wist er wel veel van dus ik denk niet dat het geen konijnkundige dierenarts is.

    Nu het goede nieuws. Het gaat super goed met Pluisje. Een dag na het bezoek aan de dierenarts stond haar hoofdje als iets rechter en begon ze zich zelf weer te wassen omdat ze haar hoofd weer kan bewegen wat eerst niet echt lukte volgens mij. Iedere dag ging het een stukje rechter staan en nu staat het zo goed als recht. Ze gaat ook weer zo blij tegen het gaas van de kooi aan staan als we haar gaan eten geven. Ze moet nog wel veel rusten maar er is gelukkig wel al veel verbetering. We moeten donderdag weer naar de dierenarts voor controle.

  2. Ja dat zal ik doen.

    Maar ik heb even een vraagje. Voor dat we naar de dierenarts gingen gisteren was haar hoofdje scheef maar ze kon nog wel alles zeg maar. Maar toen ze bij de dierenarts uit het reis kooitje kwam was haar hoofd in een keer nog schever en ze viel om. En thuis was ze weer normaal met een schuin hoofd. Hoe kan dit nou? Daalijk denkt de dierenarts hier door dat het veel erger is dan het is ofzo. Moet ik haar in een grote reis kooi doen of klein dat ze niet echt kan bewegen?

  3. We hebben de dierenarts gebeld en gevraagd naar de Panacur. We moeten morgen weer komen voor een controle en dan krijgen we ook de Panacur. Pluisjes hoofd staat vandaag het zelfde als gisteren dus er is geen verbetering maar ook geen verslechtering. Ze eet nog gewoon en loopt ook gewoon dus. Ze lijkt eigenlijk niet ziek behalve dat haar hoofd schuin staat.

  4. Haar hoofdje zit nu iets je rechter dan vanochtend dus ik denk dat van de schrik van de dierenarts enzo haar hoofd heel erg scheef ging en nu is het weer net zo als gisteren.

    Ik heb even gekeken op het internet over Panacur. Is dat voor konijnen want ik kom er tegen voor honden en katten en paarden.

    Is dit de goede Panacur? http://www.vetshop.nl/index.html?lang=nl&target=d10.html

    Naar onder scrollen en dan kom je bij de Panacur.

  5. We zijn net terug van de dierenarts (ik wou toch s'morgens gaan).

    Ze zei dat het scheve hoofdje door een hersenbloeding of bacterie kan zijn gekomen.

    Pluisje (zo heet mijn konijntje) kreeg toen 2 spuiten. 1 met antibiotica en nog een spuit tegen de zwelling. En nu moet het binnen drie dagen minder worden, donderdag moeten we terug komen en als het dan niet minder is......

    De dierenarts heeft niks gezegd over middenoorontsteking of E Cuniculi.

    Wat ook raar is dat toen ik Pluisje vanochtend uit zijn hok ging halen was zijn hoofd net zo schuin als gisteren en ze kon nog gewoon eten en lopen enzo. Toen deden we haar in het reiskooitje en bij de dierenarts was haar hoofdje in een keer super veel meer schuin dan eerst. Terwijl we het reiskooitje heel voorzichtig hebben gedragen.

    Ik hoop echt dat ze beter word!

  6. Er is nu eigenlijk weinig over te zeggen. Middenoorontsteking is te behandelen, en ook E. Cuniculi is vaak goed te behandelen als je er vroeg bij bent. Laat je het op zijn beloop gaan is het dodelijk. Maar omdat je nu vandaag pas symptomen ziet en morgen naar de da gaat, zal het waarschijnlijk wel goedkomen :)

    Is het ook goed als ik morgen na school (14:20) meteen naar de dierenarts ga? Ik wil echt wel morgen meteen gaan maar dat mag niet van mijn moeder want ik moet naar school:grrrrrr:

  7. Ik ging ongeveer een uur geleden kijken naar mijn konijntje en toen zag ze er erg raar uit. Ze heeft haar hoofdje scheef, je ziet haar ene oogje ook niet meer ik denk omdat ze haar hoofd zo scheef heeft. Op haar rug is het ook een stukje kaal. Ze eet nog wel en is gewoon rustig alleen als ze wil tegen het gaas van de kooi wil gaan staan valt ze om en dan maakt ze een rolletje om overreind te komen. Wat is dit? Wat moet ik doen? Help me alsjeblieft.

  8. Ons konijn Vlekkie is ziek. Zij eet niet meer zoveel en ze heeft wat haar verloren ze is ook mager. Dat haar, haar er uit is kan ook door haar huisgenootje komen. Ik denk dat haar tanden te lang zijn. We gaan morgen naar de dierenarts. Ze kunnen hier toch niet aan doodgaan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .