Ga naar inhoud

psnoeij

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door psnoeij

  1. Wat vervelend allemaal, ik heb zelf ook en konijntje met ecuniculli en snap precies hoe je je voelt! Bij Wilheminapark ben je gegarandeerd op het juiste adres! Overleg daar met de dierenarts, ik ben er van overtuigd als het zinloos is dat ze je konijntje echt niet zullen laten lijden. Soms moet je door een diep dal.... mijn konijntje is ook heel ziek geweest, maar nu achteraf ben ik blij dat ze nog leeft. Als je je konijn zo goed kent, zoals ik kan lezen heel goed, dan weet jij eigenlijk zelf of je konijntje nog verder wil. Al is je konijntje nog zo ziek zolang het nog wil vechten door te eten en desnoods dwangvoeding, dat mag ook jij het niet opgeven. Als je konijntje het opgeeft ben jij zeker de eerste die het merkt.

    Heel veel sterkte,

    Paula

  2. Hoi Maria,

    Dat is schrikken zeg!!

    Heeft je dierenarts ook wel aan ecuniculli gedacht? Dit kan ook verlammingen veroorzaken, maar meestal staat dan het kopje van je konijn ook een beetje scheef.

    Altijd de moeite waard om even te vragen.

    Heel veel sterkte,

    Paula

  3. Hallo iedereen,

    Ik lees een stukje over Gizmo, mijn konijtje heeft precies hetzelfde probleem. De dierenarts heeft hier totaal geen ervaring mee en ze krijgt nu een antibioticakuur van 8 weken, haar oog wordt alleen nog maar slechter en ik maak me vreselijk veel zorgen!

    Hoe is het Gizmo vergaan? Is de oogkliniek in Oisterwijk een succes geweest?

    Wie heeft goede tips voor mij?

    Wie kan mijn konijntje helpen???

    Groetjes,

    Paula

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .