Ga naar inhoud

michaelm

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door michaelm

  1. T heeft inderdaad volgens mij niet met zout te maken. Ik heb sinds een paar dagen een nieuw konijntje en als hij bij me zit likt hij volop aan mijn vingers, maar als mijn zusje haar hand uitsteekt doet hij helemaal niks.

    Maar dit kan natuurlijk ook komen doordat we anders ruiken en de hoeveelheid zout op onze handen wel niet precies gelijk zal zijn.

  2. Gister is mijn lieve konijntje op 4jarige leeftijd overleden:(Ik ben er echt helemaal kapot van, maar het ergste vind ik nog dat ik geen idee heb waar het door kwam. Zaterdagavond rende ik nog samen met hem door mijn kamer, en zondagmiddag was hij er ineens niet meer. Ik hoopte dat iemand hier misschien zou weten waardoor het gekomen zou kunnen zijn. De afgelopen dagen gedroeg hij zich wel iets vreemder.

    Zaterdagmiddag zat hij de hele tijd aan mijn bureaustoel en sokken te liggen. Normaal likt hij ook wel veel, maar dan loopt hij ook nog wel rondjes ofzo. Nu was hij echt nergens anders mee bezig. Verder liep hij ook de afgelopen week/anderhalve week af en toe heel raar te springen, en dit terwijl hij hiervoor eigenlijk nooit sprong. Hij zette zich dan met al zijn pootjes af en maakte dan in de lucht nog een hele rare beweging. Ik heb wel eind van zondagochtend tot ik hem dood aantrof het raam op een kiertje open laten staan, het was slecht weer buiten maar hij stond niet op de tochten en het was ook niet abnormaal koud.

    Verder had hij gewoon nog eten en drinken, en lijkt het erop dat hij gelukkig wel in zijn slaap is overleden.. Hij lag er precies zo bij als hij doet als hij slaapt.

    Iemand misschien een idee hoe dit zo plotseling gekomen kan zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .