Ga naar inhoud

Lily_Rose

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lily_Rose

  1. Er is een site hps. Op die site had ik het probleem met mijn konijnen voorgelegd. Lenkas reageerde hier op, toevallig dezelfde gebruikersnaam. Eerst was er een heel verhaal over rammen en voedsters samen etc. Maargoed, later zei ze op hps dat een vriendin van haar op deze site een topic over mijn konijnen heeft geopend. En dat er allemaal mensen reageerden enzo. Dus ik zoek natuurlijk dat topic op. Dit topic sluit het beste aan op mijn verhaal, als je het aangedikte vergeet.(stuk oor dat mist, bij haar in de straat wonen etc) Helemaal het verhaal over de rammen, want dat zei ze ook op hps, en ik zei daar ook dat ik ze niks vind. En dat zegt ze ook in dit topic. En nu ik van haar hele verhaal de waarheid heb verteld, weet ze er ineens niks van af. Toevallig dat ze dezelfde gebruikersnaam heeft, dezelfde schrijfstijl en gedeeltelijk hetzelfde verhaal.

    Verder lijden er helemaal geen dieren, tenminste niet de mijne.

  2. Nee hoor, op die andere site heeft deze TS dezelfde gebruikersnaam. Verder kwam haar verhaal gedeeltelijk over een met het mijne, als je alle aangedikte stuff weglaat. En zei ze op die andere site dat een vriendin op deze site een topic had geopend. Daarom kwam ik hier uiteindelijk terecht. Verder is haar manier van schrijven precies hetzelfde als op die andere site. Maargoed, dat maakt allemaal ook niet uit.

  3. Tja, een week of twee misschien. Het gaat juist beter, eerder konden ze geen nacht zonder schot. Maar nu halen ze al bijna hele nachten. Nee ik wil ze niet buiten hebben, en mijn moeder ook niet. Het wordt niet heel heet op zolder gelukkig, en mocht het wel te heet worden, dan kunnen ze altijd nog een verdieping lager voor een paar dagen.

  4. Ja dat klopt. Ze maken geen ruzie als ze weer terug in het hok moeten. Dit doen ze alleen rond een uur of 12 's nachts, of vroeg in de mogen rond een uur of 4/5. Ze staan op zolder, omdat ik een hooi allergie heb gekregen. Een ren is dus geen optie, want er is geen ruimte voor. We hebben wel een hele tijd geleden toen er nog niks aan de hand was zo'n ruitvormige ren gehaald. Maar dat paste allemaal niet. Want die kon je niet in een bepaald figuur zetten, of aan het binnenbhok aansluiten. Verder moet er dan ook een dak of iets opzitten, omdat het echte uitbrekers zijn.

  5. Onder ruzie verstaat zij dat ze elkaar bijten en de bloed en haren in het rond vliegen. Wat dus absoluut niet zo is. Als ik het hier als ruzie ga noemen, denkt iedereen dat.

    Dat vindt mijn zus nooit goed haha, en ik vind het allebei stomme konijnen haha. Verder is de ene ram al 7, dus die zal waarschijnlijk de operatie niet overleven, en als die dat wel doet, dan zullen ze nooit lang een koppel vormen, omdat die niet heel lang meer leeft.

    Oja, ik woon btw niet bij de ts in de straat, ken haar niet eens.

  6. Ja, ik moest hier even op reageren haha. Ze rennen alleen maar achter elkaar. Bijten doen ze niet echt, ruzie hebben ze ook niet. Alleen het achter elkaar aanrennen is 's nachts irritant, want mijn zus kan daardoor niet slapen. Daarom is het logisch dat ik er 's nachts een schot tussen doe. 's ochtends gaat die er direct weer tussen uit, en dat gaat prima.:)

    Mijn zus heeft 2 rammen, en in het verleden ook nog 1 gehad. Ze rennen alleen maar achter je aan, en lopen rondjes om je heen. Dat komt omdat ze niet gecastreerd zijn, maar het is enorm irritant. En als ik een ram erbij zou doen, dan moet een ander konijn weg. Wat helemaal niet nodig is, omdat ze elkaar niet afmaken. Ook al zou ik het willen, mijn moeder zou het nooit goedvinden dat er nog een konijn in huis komt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .