Ga naar inhoud

Lorie en Hanne

Members
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lorie en Hanne

  1. Hoi, mijn konijntjes hun ren staat onder een (okker)notenboom. Opzich niet zo erg, maar nu het herfst is vallen de bladeren van die boom. Ik heb gezien dat mijn konijntjes die bladeren wel graag lusten. Wat moet ik doen? Is het ongezond voor konijnen? Moet ik de ren ergens anders plaatsen of is het toch eetbaar?

  2. Hoi, dagelijks geef ik mijn 2 nijntjes een fles water (die ik in de middag weer vul, in de ochtend en de avond een bakje droogvoer en hun hooibal zit altijd vol. Maar omdat ik niet echt weet wat ik ze moet geven durf ik geen groenvoer te geven, ik heb het al een paar keer geprobeerd maar ze lusten het denk ik niet.... En ik vraag me ook af wanneer ik dat groenvoer dan moet geven, worden mijn konijnen dan niet iets te dik?

  3. Ik zou graag een lijstje maken met alles wat konijnen mogen eten...

    Natuurlijk wil ik graag dat mijn schatjes gezond blijven enzo... Maar ik wil ze niet elke dag alleen maar droogvoer geven, ik wil ook wel eens eten gaan verstoppen in hun hokje of in een wc rol en miss. wel ophangen in hun hokje. Maar nu is mijn vraag wat mag een konijn eten en wat is de hoeveelheid van 1 konijn per dag daar ongeveer van?

    alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .