Ga naar inhoud

JosineBons

Members
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JosineBons

  1. Nu snap ik wat je bedoelt met die sluier. Floor heeft dat inderdaad ook (en ik maar menen dat ze daar aant verharen is....). De foto's zijn van 7 sept zie ik. Ik meen namelijk dat Billy nu wel wat donkerder is. Ik heb morgen vrij en dan ga ik het nog eens goed bestuderen en evt. nieuwe foto's maken. Ik heb dus wel een uniek konijn :). Maar ja, dat heeft eigenlijk iedereen wel...elk konijn heeft een eigen karakter.

    Maar geen van alledrie wil opgepakt worden....terwijl ik er zo ontzettend veel aandacht aan besteed. Ze zijn echter niet schuw, aaien gaat prima. Maar zodra ik een poging doe om ze op te pakken, beginnen zde toch te trappen....poeh daar word je bang van. Dus maar accepteren dan..

  2. Hoi Cindy,

    Dus je kunt het je nog herinneren? Het is dat jong dat zo'n enorme dikke buik had, haha! En inderdaad, is enorm gegroeid. Is de grootste en speelt vaak de baas over die andere 2. Meestal hebben ze het echter heel gezellig, liggen vaak tegen elkaar en veel likken. Dus dat is een goed teken. Ben blij dat het jong een vrouwtje is, had 'm niet meer kunnen afstaan.

  3. Allemaal bedankt voor re reactie. Maandagmorgen direct gaan kijken buiten en Floortje gedroeg zich normaal. Het piepen was niet meer te horen. Gevraagd aan mijn vriend om 's middags vrij te pakken (ik had echt geen mogelijkheid) om nog een keer goed te kijken en evt. naar de DA te gaan. Maar ook 's middags niet meer te horen. Dus ook niet naar DA geweest (blijf het echter in de gaten houden). Erg vreemd, het was toch een doordringend geluide zondagavond, misschien wat dwars gezeten?

    Ik heb zo'n dubbele kooi met onder een ren. Konijnen zitten zelden boven in het warme gedeelte, meestal altijd beneden in de ren op de tegels (gezellig met zn drietjes). Doen jullie eigenlijk ;s avonds de trap omhoog zodat ze niet naar beneden kunnnen? Mijn gevoel zegt eigenlijk dat een konijn wel zelf naar boven gaat wanneer ie het koud heeft. Toch?

  4. nadat ik net hier 2 uur heb zitten lezen op het forum en weer verliefd werd op alle foto's van andere konijntjes, ben ik naar mijn lieve konijntjes gegaan (pa, ma en dochter) om ze wat witlof en andijvie te voeren. Nu maakt het oudste vrouwtje (gisteren 1 jaar geworden) een piepend geluid. Help, als het om mijn konijnen gaat, raak ik echt snel in paniek.

    Mijn allereerste konijntje is na een week overleden en bij hem hoorde ik ook dit piepend geluid.

    Is dit konijntje verkouden?Ze zitten buiten en behalve wat extra stro en een extra afdak voor regen heb ik geen maatregelen getroffen. Ze kunnen ieder moment de ren in, en deze staat op natuursteen wat erg koud wordt met dit weer. Vanmiddag hebben ze buiten gerend op de nog natte tegels. Kan dit een oorzaak zijn? Help aub. Wat moet ik doen, Floortje naar binnen halen (ik heb nog een reserve kooi)?

  5. Een kort vraagje: mijn buurvrouw haalde de bamboeschermen in de tuin weg. Ik had het in een hoek staan en konijnen begonnen er meteen aan te knabbelen? Mogen ze het hebben (is volgens mij gedroogde bamboe?).

    Graag jullie konijnenkennis en hulp!

    Groetjes,

    Josine

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .