Ga naar inhoud

BinkWink

Members
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BinkWink

  1. Oke, dat is lastig.. Maar als ze dit weekend toch naar buiten gaan, zou ik daarna gewoon weer kijken wat hij doet als ze opnieuw binnen zijn. Een verklaring voor dit gedrag kan ik ook niet vinden. Succes in ieder geval!! :yes:

  2. Wat vervelend! Ik heb niet echt een idee waarom hij het zou kunnen doen, maar misschien is het handig om hem weer uit de keuken te halen? Zat hij daarvoor in een hok? Dan zou je kunnen kijken of hij ook niet op het toilet plast als hij in het hok zit.

  3. Dat zou inderdaad een oplossing kunnen zijn, maar mijn ouders zijn er geen voorstander van omdat hij in de kamer staat. En dan zou het hok ook groter moeten.. Beetje balen dus!

  4. Hey allemaal,

    Mijn rammetje Bink is nu bijna 7 maand. Hij is nog niet gecastreerd, heb hier wel over nagedacht maar hij was niet vervelend of iets dergelijks. Sinds een paar dagen verplaatst hij alle spullen in zijn kooi: zijn voerbak, speeltje en zelf het toilet! Ook bijt hij in kussens als hij op de bank zit en probeert het behang van de muur te knabbelen. Niet echt prettig dus.. Is hij nu aan het puberen en gaat het weer over??

    Tips zijn welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .