Ga naar inhoud

Absurd

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Absurd

  1. Ok, bedankt voor het advies! Ik ga vandaag mijn dierenarts bellen i.v.m het inenten.

    Ze heeft haar ribbetjes gebroken door een ongelukje met de hond van mijn ouders waar wij een weekendje op moesten passen.

    Mijn vriend had Snuifje los laten lopen in de woonkamer en de deur dicht gedaan zodat de hond niet bij haar kon, maar blijkbaar zat de hond al in de woonkamer! Dat had hij niet gezien en was weggegaan, dus op een gegeven moment hoor ik allemaal lawaai uit de woonkamer komen, ernaartoe gerend en zie ik plukken haar rondvliegen van Snuifje.. Nou, ik natuurlijk onmiddellijk in paniek de dierenarts gebeld! Gelukkig is het de broer van mijn beste vriendin en is hij speciaal voor ons op zondag naar de praktijk gekomen om naar Snuifje te kijken... 3 gebroken ribbetjes en natuurlijk heel erg geschrokken, maar het gaat inmiddels al steeds beter met haar gelukkig!

  2. Ja, ze eet en drinkt wel redelijk goed en is niet significant afgevallen voor zover ik kan beoordelen. Ik geef haar nu 2 tot 3x per dag een beetje sla en wat stukjes wortel en hou haar de drinkfles voor zodat ze niet hoeft te bewegen met die gebroken ribbetjes. Droogvoer eet ze wel heel slecht, maar dat heeft ze altijd al gedaan. Ze pikt er een paar korreltjes uit die ze lekker vindt en de rest raakt ze niet aan. Ik heb nu een ander merk voer gekocht dus ik hoop dat ze dat wel lekker vindt, maar hoe moet ik dat doen met de overgang van het oude voer naar het nieuwe? Moet ik de 2 eerst een beetje mengen of kan ik haar meteen het nieuwe geven?

  3. Hallo, ik heb een konijntje, Snuifje heet ze, maar ze is nog nooit ingeënt geweest.. Ik vroeg me af of dit echt dringend nodig is.. Ze heeft altijd binnen gezeten en aangezien wij geen tuin hebben loopt ze ook nooit buiten rond, maar ik wil toch het zekere voor het onzekere nemen. Zeker omdat ze nu erg verzwakt is omdat ze 3 gebroken ribbetjes heeft opgelopen afgelopen weekend.. Jullie advies wordt zeer gewaardeerd =)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .