Ga naar inhoud

mokkel

Members
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mokkel

  1. Mijn jongste konijn is vandaag zo hard in het hok gevallen.. Ze sleept altijd met haar wc en nu viel ze een verdieping naar beneden... Ze heeft aan de onderkant van haar lip een flinke wond.

    In het begin leek ze wel verlamd maar dat was snel al weer oke en ze hupt wel weer rustig rond! Heb voor vanmiddag al een afspraak bij de dierenarts maar maak me wel zorgen! Het is over het algemeen een enorme pretbek die alles doet wat niet mag en nu zit ze vooral heel zielig voor zich uit te staren. Eten gaat ook wat minder, maar voordat het gebeurde had ze al biks op! Ze eet wel wat lekkere dingetjes maar hooi niet! Kan dit door die wond komen?

  2. Hie zijn ze ook nogal van het knagen maar wij hebben voor de kabels van die gootjes en voor de dingen waar ze niet bij mogen zetten we dingetjes voor of ik zet er iets in de buurt waar ze graag aan knagen.. zelfde idee als een kat aan een stoel krabt er een krabpaal naast zetten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .