Ga naar inhoud

Lief Hartje

Members
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lief Hartje

  1. Hartelijk bedankt voor jullie reacties!! Ik heb aangegeven dat ik Lief toch zo snel mogelijk wil laten helpen en hopelijk krijg ik dan vlot te horen wanneer ze heen kan. Ik vind het best wel spannend.

    Ik vind inderdaad ook dat ze er gewoon gefrustreerd uitziet, ik me niet voorstellen dat het fijn voelt al die hormonen door je lijf waar je niks mee kan en over Hartje nog maar gezwegen, hij ondergaat al die buien. Zelf word ik ook niet altijd happy van mijn hormonen :P

    Ik hou jullie op de hoogte!

  2. Hallo allemaal

    Na een zeer heftige schijnzwangerschap, na koppelen met een nieuwe xram, heb ik besloten om Lief te laten castreren.

    Volgens de dierenarts, die de opvang helpt waar Lief vandaan komt, kun je haar het beste laten castreren op een moment dat haar hormonen rustig zijn en dan nog heb je kans dat het niet veel beter word...

    Wat zijn jullie ervaringen daarin? Moet ik inderdaad nog even wachten? Nesten bouwen doet ze niet meer, maar ze blijft rijden rijden rijden. Soms even een klein weekje rustig en dan begint het gesodemieter weer... Hartje is een schat en absoluut niet agressief, hij bijt niet van zich af en gaat steeds voor haar op de loop, of te wel:echt niet grappig meer :frown:

    Wat nu te doen? Wachten tot ze rustiger is geworden of toch zo snel mogelijk onder het mes?

    Ik hoop weer van jullie te horen!

    Groetjes Nanda

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .