Ga naar inhoud

kelly01

Members
  • Items

    141
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kelly01

  1. Beste,

    Binnen 2 weken wordt nijntje gekoppeld aan een vrouwtje uit de opvang. Nu geef ik nijntje Science selective mature. Ik zou graag aan ons volgende konijntje ook de science selective geven maar dan voor volwassen (er zijn op dit moment geen konijnen ouder dan 2j in de opvang) Nu mijn vraag is waar kun je die het goedkoopst bestellen?

    groetjes

  2. Beste,

    Eindelijk word mijn lief Nijntje vrijdag gecastreerd, alhoewel dat ik eerlijk moet zijn dak ik er wat mee inzit vanwege zijn leeftijd. Als alles goed verlopen is zoeken we zo snel mogelijk een lief meisje voor hem (na 2-3 weken). Normaal waren we van plan hem eerder te castreren, maar dat liep wat in de goot door vele dierenartsbezoeken. Waar moet ik op letten bij de nazorg? Zijn er andere dingen waar ik moet op letten?

    Met vriendelijke groeten

    Kelly en nijntje

  3. Ze ging me zo snel mogelijk iets laten weten, omdat ze alles thuis bekijkt zou dit niet lang mogen duren ;). Ik hoop gewoon dat het niet erg is. De dierenarts denkt eerder dat hij in een slechte rui zit, maar je weet maar nooit hé. Kzit er zo mee in :(

  4. Hoi,

    Mijn nijn zit in de rui, en verliest natuurlijk zeer veel haar. Nou merkte ik op tijdens het plukken dat hij 2 kale plekken heeft. op de huis zijn er geen schilfers of korsten en de huid is niet geïrriteerd. Hij krabt ook niet. Ik ga morgen zowiso naar de dierenarts, want ik weet dat dit ongewoon is. Maar hebben jullie soms enig idee wat het zou kunnen zijn?

    Groetjes

  5. Nijntje is bijna 8, zelf hem lukt het nog ;). Keutelen doet hij er ook nog naast. Maar dat vind ik niet zo erg, aangezien dat nu toch zo erg niet is om op te poetsen. Vermoed dat het vooral een kwestie van geduld is. Ik heb gehoord als je een hooibal boven het toilet hangt dat dat help, bij mij hangt er ook een boven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .