Ga naar inhoud

Bo en Parel

Members
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bo en Parel

  1. Hoi Bb'ers

    ik heb een achter achtertuin en daar zijn veel bloemetjes en bladeren..

    alleen wat mag een konijn eten en niet want meestal pluk ik wat bladeren en paardebloemen maar wat mag een konijn nogmeer.. Kan ik mijn konijn gewoon bladeren geven ? is het wel oké ? Wat mogen konijnen echt niet ? !

    :yipi:

  2. Hei Bb'ers

    Mijn konijn Bo heeft gevochten met Parel allemaal plukjes haar in de ren en hokken ;o, ik heb ze nu apart gezet maar wat moet ik nu doen ?? Er zijn geen wondjes, ik heb goed gekeken, maar niks.. alleen maar haar plukjes waarom zouden ze dat nou doen ?

    mijn vragen zijn dus !

    1. waarom maken ze nu ruzie terwijl ze elkaar allang kennen?

    2. wat moet ik nu doen ze zitten nu alleen in de hokken apart?

    3. hebben jullie advies?

  3. Beste Bb'ers

    Mijn 2 konijnen Flip, Grijsje, zijn overleden in een hok! Eerst Flip & een poosje daarna Grijsje? In hetzelfde hok,

    ik ben erg bang dat Flip een ziekte had en dat heeft overgedragen aan Grijsje :( mijn andere 2 konijnen Bo & Parel zitten daar ook nog wel eens in, maar als 1 van hun nou daar ook sterft?

    Bedankt voor het luisteren ! :mdr:

  4. Dank jullie wel, maar willen jullie daar gewoon mee ophouden, over dat stomme gebeuren. Ik & junior hebben al gezegt dat het ons spijt. Jullie denken dat het een super groot probleem is maar dat valt serieus mee! Junior stopt al soort van met bunnybunch, door jullie. Ze huilt steeds en ze vind het niet leuk! En ik ben naar de dokter geweest, ze heeft speciaal voer gekregen en dat eet ze wel.

  5. Beste Bb'ers mijn konijn parel is erg mager, en eet ook niet! Het geeft mij erg stress, ze is net nieuw in onze ren 3 weken geleden dan. Maar parel eet nog steeds niet goed, ik voel haar botten helemaal, het drinken gaat ook moeilijk. Hebben jullie advies??

    Bedankt :mdr:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .