Ga naar inhoud

Denise1994

Members
  • Items

    375
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Denise1994

  1. bedankt voor de reacties! ik denk ook dat het gas was, en nee hij heeft daar pijnstilling gehad en dan dat prikje voor zijn darmen heb verder niks mee gekregen. hij heeft nu ook weer wat gedronken en heb paar keutels gezien. heel positief dus! was zo bang om hem ook te verliezen.

    ik laat hem vannacht ook nog apart zitten kan ik het goed in de gaten houden.

    hij was ook beetje onderkoeld, dus ik twijfel heel erg of hij nog wel naar buiten kan. hij staat nu boven in een kamer met raam open zodat het daar ook koel blijft. maar kan hij nog wel gewoon naar buiten de nachten zijn al aardig koud?

  2. Hallo forumleden,

    Vanmorgen kwam ik bij mijn konijnen met voer, jan is altijd als eerst boven is echt een vreetzak.

    Maar nu kwam hij niet en de andere 2 zaten al heerlijk te eten. Jan wou alleen maar lang uitliggen. Hij wist ook niet precies hoe want hij ging elke keer staan en dan weer liggen. Ik heb geprobeerd een blaadje witlof vind hij anders heerlijk maar wou hij ook niet ook niks drinken. Ik heb gelijk de dierenarts gebeld en kon gelijk komen. Daar hebben ze gevoeld maar zijn maag en darmen voelde goed aan, hij had hele kleine haakjes op ze tanden die zijn weg gehaald maar dit kon niet het probleem zijn zei ze. Verder zag alles er goed uit dus heeft ze hem pijnstilling gegeven en iets om zijn darmen opgang te krijgen.

    Nh zit hij thuis even apart zodat ik kan kijken wat hij eet en drinkt. Hij heeft nu 25 gram voer op en een beetje hooi, nog geen drinken op dus heb hem beetje witlof gegeven dit nam hij nu wel. Maar hij heeft nog steeds niks gekeuteld, moet ik hier over de dierenarts bellen of is dat logisch dat hij nu nog niet keuteld??

    Maak me misschien nu te snel zorgen maar heb maand geleden stamper moeten laten inslapen, dus ben er nu liever te snel bij:)

    En weet iemand misschien waar hij wel last van zou kunnen hebben of had?

    Alvast bedankt!!

  3. Heel erg bedankt!, ik heb zelf voor konijnen gekozen dus vind ook dat ik ze moet behandelen natuurlijk. Maar wou graag weten waar ik aan toe ben haha. ga volgende week gelijk naar de dierenarts :)

    weet alleen niet of de kleine ook gelijk behandeld kan worden.

  4. Hallo allemaal,

    ik ben nieuw hier. Ik heb nu 3 konijnen. een mannetje (stamper) en een vrouwtje (lilly). en heb nu 1 jong (lucky) van hun ze is nu 1 maand.

    Maar ik heb nu korstjes ontdekt bij Lilly op de neus ook komt het op de vulva. Ik weet denk zeker dat het syfilis is.

    Mijn vraag was nu wat de kosten hiervan zijn?, en weet iemand wanneer ze behandeld mogen omdat lucky nu pas 1 maand is.

    Ik heb dierenartsen afgebeld maar kreeg geen duidelijkheid van hun. ik ga ze zo ie zo laten behandelen, alleen omdat ze allen drie behandeld moeten worden gok ik dat het aardig wat gaat kosten?

    weten jullie ook een goeie dierenarts waar ik ze kan laten behandelen, ik woon in omgeving van Leiden.

    alvast bedankt!

    Groetjes Denise

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .