Ga naar inhoud

KiMaes

Members
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door KiMaes

  1. Hey Lucadaan. Ik zit hier ook met een super territoriale dame. Hoewel hij er eerst was is zij toch duidelijk baas in het hok.

    Gelukkig kwamen ze direct overeen, en is het echt een superkoppel. Maar om te vermijden dat ze toch last gaat krijgen van haar hormonen en toch het varkentje gaat uithangen heb ik haar gisteren laten steriliseren.

    Tis echt heel goed gegaan! Dezelfde avond had ze al keutels en plasjes, eten ging nog niet goed, maar dat was deze ochtend ook al geen probleem meer. Tis ook een heel klein naadje. En ze is al terug zo levendig als daarvoor.

    Misschien is dat ook voor jou een optie, dan wordt ze misschien wat rustiger. Ook als ze dan net geopereerd is geweest zal ze een pak rustiger zijn zodat je ram geen schrik meer hoeft te hebben.

    Het is maar een ideetje natuurlijk...

  2. Hier houtvezels met daarbovenop stro in hun plasbak. Hooi in een ruif en in een bal. En niets in de rest van het hok. Ik veeg elke dag de rommel samen. Brammeke is zindelijk vanaf het begin en Bea begint het nu te snappen dat ook haar keuteltjes in de bak moeten.

    Kheb niet de indruk dat ze grondbedekking missen. Ze gaan soms met twee in de bak liggen maar alleen als ik hun hok aan het opvegen ben.

  3. Bij mij duurde het exact een weekend, van zaterdagochtend tot zondagavond. Ik liet hem geregeld onder toezicht eens buiten hoor. Tis niet zo dat hij helemaal niet buiten mag. Gewoon de periodes kort houden. Tis inderdaad even sneu maar later vind hij het zelf ook vast leuker van niet in zijn eigen uitwerpselen te moeten lopen.

    Hier gaan ze ook nog elke nacht in hun hok met het deurtje toe.

  4. Beperk hem maar even in ruimte totdat hij zijn pasplekje heeft gekozen en dan kan je daar een bak zetten. Das de logische volgorde. Heb ik hier ook gedaan. Na een maand heb ik de bak dan verplaatst naar waar ik wou en dat gaat prima!

  5. Als dat hier gebeurd ( hij plast soms over de rand heen) dan gooi ik daar wat houtvezels over en wrijf (met handschoenen aan) alles droog en gooi de houtvezels dan in zijn bak. Moet je zo snel mogeljk doen anders zit zijn geur erin en gaat hij het juiste plekje nooit vinden.

    Succes!

  6. Bij ons loopt de poes altijd mee meet ons naar en in de ren. De poes en het konijn snuffelen dan wat aan elkaar en het konijn loopt dan achter de poes. Ze doen niets aan elkaar, ik zou gewoon van in het begin de kat meenemen als je naar de konijnen gaat, zo kunnen ze onder toezicht wennen aan elkaar.

  7. Hoihoi,

    ik ben al een tijdje opzoek naar een goede (online) winkel om kruiden te kopen voor mijn FH.

    In Nederland heb ik al een paar goede webwinkels gevonden met kruiden voor degelijke prijzen. Maar de verzendingskomsten naar België zijn echt hoog.

    Daarom vroeg ik me af of hier iemand een Belgische webwinkel of gewone winkel kent waar ik kruiden kan halen.

    Alvast bedankt voor jullie hulp!

    groetjes

    Kim

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .