Ga naar inhoud

Gieter

Members
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gieter

  1. Ik heb ook een aantal weken (ik dacht zelfs 8weken) fenbendrops moeten geven en ook ik vond het even spannend om te kijken of dit ging werken. Na de medicijnen heb ik helemaal niks meer gemerkt maar let ik altijd nog wel op of zijn koppie niet weer scheef gaat. Tot nu toe heeft Cosmo helemaal nergens last van en gaat het super goed met hem. Misschien een tip om de medicijnen te geven als andijvie niet meer lukt: ik prakte een klein beetje banaan, medicijn erin en heel klein beetje roosvicee erdoor. Dit was elke avond binnen no-time op ;)

  2. Net toen ik met Cosmo aan het spelen was zag ik een klein zwart beestje vlug springen. Snel dood gemaakt en Cosmo onderzocht, heeft hij hele kleine beestjes in zijn vacht. Wat kan ik nu het beste doen? Toch naar de dierenarts met hem of toch eerst even vlooienspul proberen? Zo ja, welke zijn het beste hiervoor?

  3. 1 keer om de zoveel weken kom ik 's ochtends beneden en zie dat Cosmo weer eens een poging heeft gedaan om zijn toilet en voerbakje te verschuiven. Als ik dit dan van plek verwissel is meneer weer tevreden totdat we een paar week verder zijn en ik weer beneden kom dat ik de boel weer moet omgooien. Dit gaat nu al een tijdje zo, zelfs het hoke word af en toe omgedraaid zodat zijn plateau weer anders staat. Zelf vind het erg grappig om te zien dat hij dit zo leuk vind, hebben we samen een hobby :P. Nu vraag ik me af of meer BBers dit hebben bij hun nijnen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

  4. De enige manier waarop ik dat voor elkaar krijg bij Cosmo is te gaan zitten met mijn benen onder me en me voeten onder me billen en dan Cosmo tussen mijn benen. Leuk is anders maar dit is de enige manier bij mij dat het kan. Eerste keer dat ik dit deed had ik wel oow ik hoop niet dat hij me bijt! Maar een stukje banaan als beloning erna en hij is niet boos meer haha

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .