Ga naar inhoud

margje210

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door margje210

  1. Gisteravond lag onze lieve vlaamse reus dood in zijn ren. Ik ben er ook helemaal ziek van.Hij was pas 2,5 jaar en was heel gelukkig met zijn vriendinnetje.Ook hier weten we de oorzaak niet.Hij at prima en de keutels zagen er goed uit.Hij was ook speels net als altijd. Vanmorgen de dierenarts gebeld en samen alles  doorgesproken. Zij weet ook niet wat het geweest kan zijn. Sectie is heel kostbaar. Wat ik erg vind is dat zijn vriendinnetje helemaal van slag is en heel down lijkt. 


    Wat is dat moeilijk en we missen hem nu al. Geen knuffel meer halen als we Jib gingen voeden en verzorgen.Denk er over na een nieuw vriendje te zoeken voorJet


    • Vind ik leuk 1
  2. Bedankt voor de reacties. jib is inderdaad met 8 weekjes ij zijn moeder weggehaald. het lijkt logisch dat een konijn zich bedreigd voelt in deze voor hem benauwde positie. jib heeft en groot binnenhok in de huiskamer en loopt regelmatig rond als we thuis zijn.

    we zijn bezig om allerlei informatie in te winnen omdat we en gezelig en fijn huisdier willen en daarom hebben we voor een vlaamse reus gekozen. jib is nog jong en kan veel leren en wij ook. nogmaals bedankt voor de goede adviezen

  3. Sinds een aantal weken hebben we een vlaamse reus. het is een ram en we hebben hem bij een goede fokker weg. Jib is nu ongeveer 10 weken oud en ziet er prachtig en gezond uit. Sinds een aantal dagen wil hij niet meer op schoot en is hij begonnen met bijten. eerst duwde we hem voorzichtig met zijn koppie naar beneden om te laten zien dat we dit ongewenste gedrag niet wilden maar hij bijt best stevig. wat kunnen we doen om dit gedrag af te leren. ook als we hem rond laten lopen bijt hij aan enkels, schoenen en kleding.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .