Ga naar inhoud

Mawiloro

Members
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mawiloro

  1. Bij gaat het ook zo als bij de rest hierboven. De voedster liet zich vanaf het begin aaien als ze rondliep en kwam ook al na een paar dagen op schoot voor wat lekkers en dat is nog steeds zo. Het (inmiddels ex-) rammetje heeft daar meer moeite mee. Hij houdt nog steeds niet van aaien, mag soms alleen als hij op de grond ligt. Hij kwam wel na een paar weken op schoot voor brokjes.

    Nu worden ze allebei steeds vertrouwder, maar dat uit zich bij mij in steeds meer rondrennen, vrolijke sprongen maken en ondeugender worden! Het lijkt wel of ze het te druk hebben met het ontdekken van nieuwe dingen :-)

    Ze komen regelmatig bij me kijken, eten uit mijn hand en in hun kooi mag ik ze aaien. Daarbuiten hebben ze er gewoon geen tijd voor.

    Ze gaan binnenkort naar hun ruime buitenverblijf en daar ga ik ook regelmatig bij ze zitten op het gras. Ik ga er zelf een beetje vanuit dat als ze wat ouder zijn, die rust vanzelf wel komt (ze zijn nog maar een paar maanden).

    En zo niet, dan geniet ik gewoon van hun vrolijke gedrag :-) Zelf vind ik het belangrijker dat ze vrolijk zijn.

    Heel veel succes en geduld en geniet van elke vooruitgang. Dan komt het vast goed!!!

    PS Die van mij willen dus ook niet opgetild worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .