Ga naar inhoud

coockierabbit

Members
  • Items

    185
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door coockierabbit

  1. Ik heb er nog nooit van gehoord!

    Maar ik ga het zeker eens proberen, is dat gewoon op de konijn/knaagdier afdeling in de dierenwinkel te vinden of moet ik ergens anders zoeken?

    Zo te horen en te lezen zal je toch echt wat verder moeten gaan zoeken dan de dierenwinkel ;)

  2. Hallootjess,

    Ik lees dat heel veel mensen kruiden geven aan hun nijnen. Zelf heb ik hier geen ervaring mee dus heb ik een paar vragen.

    -Hoeveel moet je per dag geven?

    -Wat voor kruiden geven jullie en hoe wisselen jullie dit af?

    -Wat zijn de precieze kosten en waar kopen jullie de kruiden?

    Ik ben erg nieuwsgierig en ik hoop Max dan ook heel binnenkort te verwennen met kruiden.

    Groetjess ^^

  3. Het is ook zo dat als ik hem VOOR zijn eten 's ochtends wil trainen dat hij (bijna) helemaal niks aanneemt als beloning, biks of gemengd voer werkt niet. Maar als ik hem dan eten geef dan springt ie meteen naar zijn bakje en begint te eten. Wil hij dan niet uit mijn hand eten ofzo? Max is hartstikke tam, maar dit werkt niet echt op je juiste manier

    Groetjess ^^

  4. Daar ben ik weerr ^^

    Na een tijdje gestopt te zijn met clickeren ivm school, ben ik weer eens begonnen. Het lijkt alleen dat als ik m een beloning wil geven dat ie geen interesse heeft ofzo, niks helpt! Ondertussen eet hij al standaard biks, maar als ik hem dus een beloning wil geven, dat doet ie het volgende:

    -Ik heb geluk en hij neemt het aan

    -Na lang aarzelen waagt hij het op een 'knaagje' en dan kijkt hij weer weg

    -Hij kijkt alleen maar om zich heen en heeft totaal geen aandacht voor mij.

    Herkent iemand dit? Op deze manier gaat het niet echt lukken...

  5. Hallo,

    Ik heb laatst winterpeen gekocht een een plakje in acht stukjes geseden, hij kan nu al op zijn achterpoten staan als ik omhoog wijs! Ik vind het helemaal te gek, en hij lekker! :mdr: Morgen nog een keer, en dan binnenkort het commando 'hoog' eraan koppelen!

    Hou jullie op de hoogte en fijn pasen!

  6. Hallo,

    Ik ben net naar de winkel gegaan en daar gedroogde stukjes appel gekocht. Bij max was het een succes, het probleem is alleen dat als ik click hij heel erg vaak 'mishapt', en daarna weer wegloopt en dan best wel druk doet. Wat kan ik hiertegen doen? Want clicken en dan geen beloning geven daar schiet ik ook niks mee op...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .