Ga naar inhoud

Lelia

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lelia

  1. Hallo,

    Ik heb een Teddy dwerg konijntje en ze heeft een tijdje een tranend oogje.

    Ik heb verschillende dingen geprobeerd, ik heb als allereerst toen het begon haar haar rond haar oogje weggeknipt.

    Helaas geen verschil gemerkt, daarna oogzalf gekocht, het werd iets rustiger en traande minder maar nog steeds geen goed resultaat.. Ik heb de DA gebeld en die heeft verteld dat ik door moet gaan met de oogzalf. Dus ik zit nog steeds met oogzalf ik had ook een middel gekocht om het oog te reinigen helaas geen verschil gemerkt.

    Zelf zat ik te denken dat er misschien iets niet goed is met haar traanbuisje.. Alleen mij is verteld dat er dan kies of tandproblemen moeten zijn of een ontstoken traanbuis of traanzakje.

    Heeft iemand misschien nog een idee voor een ander medicijn? Ik zal zo een foto van haar oog maken.

    Groetjes

  2. Oke, ik denk dat het wel goed komt met hem. Ik hoop dat hij vanzelf weer iets meer hooi gaat eten. 1 van mijn konijntjes at eerst ook niet veel hooi, maar nu eet ze opeens heel veel hooi..

  3. Eet hij verder al zijn eten wel ? Hooi is wel erg goed voor een konijn omdat het diarree voorkomt. Als hij weinig hooi eet moet je zorgen dat hij voor de rest van de dag wel goede voeding krijgt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .