Ga naar inhoud

irisboschma

Members
  • Items

    346
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door irisboschma

  1. oke ik hoop het dan maar! :yes: Maar een tijdje geleden was het nog niet zo mooi weer en toen was hij ook nogal sloom maar het kan dus ook aan de hormonen liggen! sinds een tijd is zijn vacht ook veel minder zacht, waar kan dat aan liggen? Nou ja ik zie het wel weer..

  2. hoi BBers ik hoopte nooit met deze vraag te komen maar het zit er volgens mij toch echt aan te komen.. :s

    Nijntje is mijn aller eerste konijn ik heb hem gevonden bij mijn verzorgpony's zo'n 3 jaar terug. Ik was meteen helemaal verliefd! Maar ik wist helemaal niks over konijnen. Mijn vriendin had toen ook nog een konijn dus zij wist er al wel wat meer van af. Haar over buren hadden een hok voor mij die ik kon lenen, helemaal prima dacht ik(niet dus het was een heel klein hokje) maar ja toen later heb ik een 2 verdieping hok voor hem gekocht. Hij bleek een mannetje te zijn en al snel had ik een panelen ren gekocht wat al snel naar meerdere is geworden:$ Toen kwam ik op dit forum en bleek dat ik eigenlijk best veel fout deed(zaagsel, gemengd voer enz.) maar vooral dat hij alleen was. Dus daar kwam het, Nijntje is gecastreerd en we hebben er een voedster bij gekregen. Hij is helemaal happy maar sinds "kort" is hij sloom rustig en het valt me op dat hij minder grote ogen heeft. Ik verwacht eigenlijk dat hij al oud is maar ik wil het niet geloven dat dat zo is want ik wil hem niet kwijt! :erf: Toen hij gecastreerd werd hebben we gevraagd of ze wisten hoe oud hij ongeveer was maar dat wisten ze niet alleen dat hij wel grote ballen had en dus geen jong konijntje was :P

    Maar dat wist ik zelf ook wel dat hij geen jonkie was want ik had hem al 2 jaar toen en toen ik hem net had gevonden was hij ook al groot (hij is alleen in de breedte gegroeid :mdr:) Maar ik merk ook dat hij vaker slaapt eerder moe is. Eerder altijd happy binkies maken en nu maar 1 per dag.. Luna in tegen is dan weer heel druk en kan grote holen maken... Mijn zus zegt ook al de hele tijd omdat ze hem ook ouder vindt worden dat ik er wel rekening mee moet houden dat het afgelopen kan zijn... :( wat denken jullie? Kan ik het verwachten of niet?

  3. Had in het andere topic al geantwoord, mbt lampenpoetsersgras. Ze mogen het niet en lusten het evenmin. :)

    Als je gras in de ren wil om te eten, is het best dit in een bak te zaaien en deze af en toe in de ren te zetten. Bij de meeste konijnen zijn grasperken niet zo'n goed idee, binnen de kortste keren zie je er niets meer van. Ik denk dat alle gras goed is, zolang het geen siergras is.

    Jopvang heeft het ook vandaar dat ik het ook wou doen want ik vond het zoo mooi:love:

    http://www.bunnybunch.nl/community/album.php?albumid=6175&attachmentid=63070

  4. Hallo BB-ers!

    Mijn konijntje is morgen jarig.:love: Hij wordt 4 jaar en ik wil wat speciaals voor hem maken.

    :yes: Dus zoek ik wat leuke, gezonde receptjes voor hem.

    Dus misschien hebben jullie een leuk receptje??

    Alvast bedankt!!

    miss een konijnentaart een leuk idee??!!:party:

    met worteltjes, appeltjes, broccoli, witlof, wilgenblaadjes, peterselie enz

  5. Had in het andere topic al geantwoord, mbt lampenpoetsersgras. Ze mogen het niet en lusten het evenmin. :)

    Als je gras in de ren wil om te eten, is het best dit in een bak te zaaien en deze af en toe in de ren te zetten. Bij de meeste konijnen zijn grasperken niet zo'n goed idee, binnen de kortste keren zie je er niets meer van. Ik denk dat alle gras goed is, zolang het geen siergras is.

    dankje, ja ik dacht daar reageert iemand niet zo snel dus dan maar even zo :P

    Ik wou ze namelijk snel gaan planten, maar dat doe ik nu dus maar even niet... ik zag dat iemand op BB ook zulk siergras had dat wou ik dus ook maar dacht al dat het niet goed was... Maar waarom heeft hij\zij het dan wel?

  6. ze eten idd wel eerst stukjes appeltjes op dan nemen ze het in hun bekkie en dan rennen ze er mee weg en gaan het daar op eten!! zo lief!! :) ik hoop dat ik daar een keer een foto van kan maken! Maar na de stukjes appel gaan ze gewoon weer een beetje biks eten .. als ik ze meer geef dan 80 gram laten ze wat liggen.. Ik zal wel iets minder fruit gaan geven en bijv. in de avond geven?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .