Ga naar inhoud

lucille

Members
  • Items

    416
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lucille

  1. Zondag en maandag at huppel helemaal niks meer. Ze lag ook de hele tijd wat ze normaal alleen in de zomer doet. We zijn naar de dierenarts geweest en nu moeten we haar gaan dwangvoeren. Ze at toen we thuis kwamen wel gewoon weer hooi, maar dat zou ook kunnen komen door het spuitje dat ze had gehad. Ze eet alleen geen biks meer, zou dit kunnen komen door het nieuwe voer?

  2. Hoi, ik geef mijn konijnen gemengd voer. Ik heb gelezen dat dat voer niet goed voor ze is omdat ze dan het eten wat ze nodig hebben laten liggen. Mijn konijnen eten alles op, is het dan nodig om ander voer te geven? En wat voor een voer is goed en betaalbaar? Alvast bedankt

  3. Hoi krosjk, ik zou nu echt uitkijken want in de zomer komt altijd zo'n vlieg die komt altijd op die poep af. Als je er niks aan doet kan je konijn dood gaan. Ik zou echt ff naar de dierenarts gaan nu kan het nog voor dat die vlieg er is. Echt apart dat ze dit naar 8 jaar pas krijgt. Als je konijn 1 was en dit had had ik gezegd dat teveel groente niet goed voor een konijn is maar je konijn heeft dat al 8 jaar gegeten.

    Dit geef ik mijn konijn elke dag:

    S'morgens: hooi en vers water

    Het begin van de middag: biks

    Aan het einde van de middag: met trainen een cracker als beloning in het intelligentie speelgoed biks en in het balletje ook biks en(niet te veel)

    In de avond: als ze in het hok moeten een hard broodje

    Mischien denk je dat ik teveel eten geef maar ik geef niet zo heel veel biks op een dag.

  4. Wat een schattig konijn. En dat muziekje weet je hoe schattig. Dat luisterde ik vroeger ook altijd.

    Djohn ik weet eigenlijk niet meer waar je op moet passen je weet eigeslijk alles al. Je bent helemaal klaar voor je nieuwe konijn denk ik. Echt gefeliciteerd! wel jammer dat je ruzie hebt met je kamergenoot dieren kunnen altijd je troosten. Toen ik een keer verdrietig was kwam me hond naar me toe en slikte mijn tranen af ik was gelijk weer blij. Mijn konijnen liggen ook heel vaak alleen in de herfst en de winter niet. Heel schattig ze gaan ook rollen. Veel succes met je nieuwe konijn!

  5. Ik ben het helemaal met je eens. Een konijn is een groepsdier dus het is best zielig om hem alleen te zetten. Voor de mensen die 1 konijn hebben: Een konijn is veel gelukkiger met een vriendje dan alleen mischien is je konijn ook wel gelukkig met jou maar met een vriendje is ze veel gelukkiger. Als je een konijn erbij neemt denk er dan goed overna. Het is echt niet zo dat als je konijn een vriendje heeft dat ze dan niet meer van jou houdt. Ik heb ook twee konijnen en ze houden nog steeds van me. Het is wel makkelijker met twee konijnen als je bijvoorbeeld weg bent kan je konijn samen spelen met het andere konijn dan voelt ze zich niet zo alleen. Maar als je er een konijn bij neemt zou ik wel een voedster en een gecastreerde ram doen. Want twee voedsters of twee rammen kunnen niet zo goed samen. Ze rennen bijna altijd achter elkaar aan. Ik heb twee voedsters die rennen bijna altijd achter elkaar aan soms niet. Als je geen konijn erbij neemt zou ik zorgen voor veel speeltjes en aandacht.

  6. Als je een konijn neemt zou ik er zeker 2 nemen. 1 konijn heeft veel aandacht nodig dan 2 konijnen. 2 konijnen zijn samen en kunnen met elkaar spellen, 1 konijn niet. Je moet veel speeltjes geven zoals kartonnen doos, balletje,knuffel,tunnel,schuilhuisje enzovoort. Maar daar is 1 konijn nog niet gelukkig mee. Waar hij wel gelukkig mee is met een vriendje. Zelfs als je een konijn in huis zet is hij mischien nog niet gelukkig. Konijnen zijn groeps dieren dus zijn ze veel gelukkiger met vriendjes. Het is je eigen keuze maar ik zou het niet doen. Wat voor je konijn het fijnste is is voor jezelf ook het fijnste.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .