Ga naar inhoud

danielle83

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door danielle83

  1. Oh ! :( wat erg zeg! Bah krijg er gewoon de rillingen van. Ik ben ook welles met mn nijnie voor gas naar de dierenarts gegan maar die deed juist eerst beetje de buik en t kontje voor ong.15 min masseren , daarna een klein spuitje in zn nek. Zelfde plek waar de mijne ook hun vaccinaties krijgen, Dus als ik jouw verhaal lees is ze overduidelijk onkundig zowel als onverschillig als het om konijntjes gaat. Zo komt het op mij over met mijn eigen ervaringen vergeleken :)

  2. Hoi !! Een knuffel kan op zich best , ik had voor mijn eerste konijntje ook een knuffel ! Hij vond er helaas nix aan en sleepte m steeds in zijn kattebak of ging recht tegenovert het pluchebeest zitten en vals kijken haha:mdr:

    Op zich dolkomisch om te zien maar goed als je wel een knuffel bij je konijn zet zou ik er wel opletten of hij hem niet A:compleet opvreet ( kan giftig zijn! ) en B: dat ie nauwelijks of niet groter is dan je konijn. Het is het proberen waard!! :yes:

    Succes ermee en hoop nog te horen hoe het is gegaan met nijn en knuf!

    Doei

  3. 1 van mijn twee konijntjes genaamd Akira , een rexdwerg met japannertekening , drinkt gewoonlijk water uit een schaaltje.

    Hij is alleen zo eigenzinnig dat als er een houtvezeltje in ligt of wanneer het waterpeil volgens hem te laag is , hij bijna eist van mij om hem nieuw en schoon water te geven! :P Nou heb ik zoiets van ..ja daag , je wacht nog maar even, ik blijf met jou aan de gang zo !!

    Dat vindt hij dus absoluut onacceptabel dus wat deed het kereltje laatst......hij legde heel sneaky zelf een strootje in zn waterbakje!

    Toevallig zag ik hem dat doen vanuit mijn ooghoek. Nou is het grappige eraan dat zodra ik recht naar hem keek , hij zich betrapt voelde.

    Gewoonlijk zou je denken dat ze beetje onschuldig gaan lopen zitten doen. Nou die van mij niet , hij kijkt me terug aan en haalt zelf weer het strootje uit zijn waterbak en legde hem ernaast!!! :) Zo schuldbewust , ondeugend maar voornamelijk een aandoenlijk gezicht!! :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .