Ga naar inhoud

noessa

Members
  • Items

    182
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door noessa

  1. Hallo.

    Vandaag hebben we ziggy's kiezen bij laten vijlen ivm haakjes. Dat moet zo ongeveer elke 3 maanden. Nu zei de dierenarts dat een kies los zit en dat ze die de volgende keer gaat trekken. Ze zei dat dit gewoon kon omdat de kies vanzelf weer terug groeit. Hebben jullie hier ervaring mee of weten jullie of dit klopt? En kan het kwaad dat ze nu een losse kies heeft?

    Alvast bedankt!

  2. Mijn da zei dat paardenbloemblad, brandnetel en gras goed was voor het afslijten van de kiezen. Ziggy had ook haakjes 4 maanden terug. Sindsdien geef ik haar dit elke dag en tot nu toe nog geen last. Je ziet ook dat ze vooral bij de brandnetel heel lang maalt met haar kiezen voordat het op is

  3. Alle kruiden die op de bunnybunch webwinkel staan kan je gerust geven. Ik heb zelf 3 kruidenplantjes (peterselie, munt en basilicum) staan waarvan ik elke dag wat geef. Ik denk dat het een kwestie is van uitproberen wat het beste in de smaak valt. Op de lijst van veilige groenten,planten en kruiden kan je vinden wat je allemaal kan geven. Succes!

  4. Dankjewel voor de adviezen.

    Met 3 dierenartsen gebeld. die gaven aan om urine te testen op blaasontsteking en als dit het niet is feben drops geven voor 28 dagen. Dus gelijk urine afgegeven. Idd geen blaasontsteking dus we gaan vandaag aan die kuur beginnen. Ben blij dat ik toch heb doorgedramd :) dankjewel bb'ers voor jullie advies!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .