Ga naar inhoud

dBJunky

Members
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dBJunky

  1. Boeffie dacht op het aanrecht te kunnen springen waar al zijn lekkers ligt.. Moest hij wel de verwarming als opstap gebruiken. Had hij niet gedacht dat het een dubbelwandige verwarming was waartussen hij vast kan zitten! Gelukkig stond die verwarming uit en waren wij in de buurt. Sindsdien heeft hij nooit meer geprobeerd erop te springen, maar schooit hij bij onze voeten als we in de keuken staan!

  2. Ons konijn had laatst letterlijk naast de pot gepiest, en was er daarna heerlijk in gaan liggen. Met als gevolg: heel zun zij en buik zeiknat (leuke woordspeling ;) ).

    Wij hebben hem toen op een handdoek op de bank gezet en hem met een natte, handwarme washand helemaal gewassen. Hierna zo goed mogelijk afgedroogd met een handdoek.. Zou ik mijn konijn in bad zetten? Nee, alleen zoals hierboven al wordt genoemd, met een medische reden.

  3. Ons Boeffie doet ook zijn naam eer aan. Boeffie is een knijn van 4 maanden en 1.5kg.

    Als we zitten te eten op de bank is geen brood veilig. In de keuken constant rondjes aan het rennen en aan het schooien (oké, hij krijgt soms ook wat). Zaten we gisteren te eten aan de eettafel, springt meneer opeens op mijn schoot! Zo`n 60 cm! En dat voor een grote dwerg!

    Hij volgt ons verder ook overal. Hij loopt sneller de trap op dan dat wij doen! Dus alles op de overloop maar konijnproof gemaakt haha.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .