Ga naar inhoud

Lynn

Members
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lynn

  1. is t meer knagen of egt hard bijten?

    want mijn konijn deed dat ook toen die heel erg jong nog was. Zie het maar als baby's die stoppen is het begin ook alles in hun mond en puppy's knagen ook in het begin aan alles. Maar t stopt ook weer! mn konijn is nu 4 maandjes en volgens mij doet hij het zeker 2 maanden niet meer;)

  2. jaa bedankt daarvoor kelly!:D ik heb de site goed doorgelezen en t foto verslag bekeken.. ik wil natuurlijk wel weten wat er ongeveer gebeurt bij z'n castratie

    mijn konijn is van eind november zal hij nu al oud genoeg zijn voor zo'n castratie?

  3. mijn konijn zit alleen, we hebben nog een hond en mn konijn is bijna altijd uit als ik thuis ben. maar de reden dat ik m wil laten casteren is dat die nu in de puberteit zit .. met sproeien enzo

  4. Ik wil mijn nijn laten casteren alleen heb ik een paar vraagjes;)

    - Wat zal het verschil zijn kwa gedrag voor en na de castratie?

    - Wat moet ik doen nadat hij gecasteert is?

    en dat was t ongeveer wel volgens mij:P:poot:

  5. Normaal loopt mijn konijntje beneden op het kleed.. maar ik dacht ik neem hem lekker mee naar mijn kamer als ik huiswerk gaa maken, heb ik lekker gezelschap om me heen en Toby weer een nieuwe ruimte om te ontdekken en onderzoeken. Ik heb ook zijn plasbak meegenomen en onder mn bureau gezet. Hij er meteen op plassen en dat doet hij netjs elke keer. En ook zn poepjes doet hij netjes in de bak. (wat hij trouwens beneden niet doet:blink:) maar goed. ik blij want dan hoefde ik niet steeds alles op te ruimen. Hij is al een 5 keer in mn kamer geweest en vandaag zette ik m in mn kamer en t was afgelopen met de poepjes netjes in de bak te doen. hij liet zn poepjes alleen maar rond mij heen als een soort kringetje. Weet iemand hoe dit komt dat hij nu ineens wel zn keutels overal laat en eerst niet?

  6. gaan ze er alleen mee lopen als ze er behoefte aan hebben? wnat ik heb mijn konijn ook een knuffeltje gegeven alleen hij ruikt er alleen aan. t lijkt me zo leuk als hij dat ding overal mee naar toe sleept maarja ik kan m nie dwingen;)

  7. Ik heb een rammetje van ongeveer 4 maanden oud. Ik zat dernet op de grond toen ik Toby (mijn konijn dus) er uit had gehaald. Hij ging de hele tijd rondjes om me heen rennen ( dat doet die al een tijd) maar nu maakte hij er een soort brommend geluid bij, een beetje als je door zo'n verjaardagstoeter blaasts zo'n papieren tuitje maar dan een laag geluid. Het is een beetje moeilijk om uit te leggen. Maar goed en dan komt hij op mijn arm en duwt er heel hard met zn mond tegen aan. Ik duw m dan weg maar hij springt meteen weer trug. Wie weet wat dit betekent?

  8. jaa ik wilde t liever ook niet doen want hij zat er aan te vragen en t zat me niet lekker.. dus ik gister een soort matrasje van stof genaaid en daarin zaagsel en beukensnippers gedaan. Ik had dat ding nog niet in de bak gelegd en hij doet er al meteen een plas op!

    Misschien lag het aan de plaats want de bak staat nu 2 dagen op een andere plaats en hij heeft alleen maar IN de bak geplast.

    Maar dankjewel voor de tips!

  9. ik heb een konijntje die nu lekker op het kleed mag rondhuppelen. Alleen hij durft niet op de plafuizen dus hij heeft een aparte konijnen wc op het kleed staan. Alleen wilt hij er al een paar weken niet meer op. Iemand tips?

    Dankuuu:poot:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .