Ga naar inhoud

Gerline van der Boon

Members
  • Items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gerline van der Boon

  1. Weet je heel zeker dat het een ram is? Een wam is vooral een 'vrouwelijk' verschijnsel. Konijnentietjes zeg maar. XD

    Een mannetje kan het waarschijnlijk ook krijgen hoor, maar ik heb zelf nog geen mannetje met een wam gezien.

  2. Nou, dan ben ik maar ongezond bezig. :D Als ik jouw alternatief; huisdieren in de woonkamer, moet opvolgen kan ik ze niet meer houden en dat is het me niet waard. Bovendien hoef ik geen 100 te worden.

    Weet je.. op straat lopen is ook ongezond met al die uitlaatgassen. Maar goed, een mens moet toch kunnen leven. :)

  3. Daar ben ik het niet mee eens. Ik heb bijna al m'n dieren op m'n slaapkamer. M'n 4 cavia's, 2 pleegkonijnen en binnenkort komt daar ook een hamster bij. Ik heb nergens last van en als het laat is en ik kan niet slapen, kan ik nog makkelijk een caafje op schoot nemen en lekker knuffelen zonder iedereen beneden wakker te maken. Ik vind het echt super zoals het zo geregeld is. :)

    .. Daar komt nog bij dat ik m'n slaapkamer veel vaker stofzuig sinds ik daar m'n dieren heb. :P

  4. Ligt aan het konijn.. in de opvang heb ik er pas nog één anderhalve meter hoog zien springen. Wat wel uitzonderlijk is hoor! En heb zelf een pleegkonijntje gehad dat gewoon over een ren van 97 cm hoog heen klom en vervolgens via m'n bureau op de grond sprong. (Ik heb toen een paneel van een oude ren er bovenop gelegd en toen was het avontuurtje toch voorbij!)

    Ik raad je aan gewoon een leuke ren te kopen, van toch wel die 97 centimeter hoog of iets in de buurt en het hok in de ren te zetten. Dan kan je konijntje toch nog een beetje rondrennen. Mijn pleegkonijnen doen het daar heel goed mee. :)

    Ik heb zelf zo'n model; http://www.dierenverblijf.com/konijnenrennen/97-kr7.html

    En ik ben er erg tevreden mee, het is een mooi ding en erg handig in gebruik. Je kan 'm ook gewoon weer opklappen en opbergen onder je bed of zoiets als je 'm kwijt wil.

  5. Ooh.. zoveel.

    Op mijn bed plassen.. ONDER m'n bed plassen.

    In m'n kuit bijten en proberen te berijden alsof ik een ander konijn was, waarna ik als een gek door de kamer rende met een konijn in de achtervolging. Die ik pas afschudde toen ik in paniek m'n bed op sprong. En daar stond ze op haar achterpootjes naar me te kijken. Met zo'n blik van; '..Wat doe jij nou?' :angel:

  6. Ik gebruik zelf het merk Mucki bergwei-hooi. Het ligt er een beetje aan, het is vaak uitproberen wat ze het lekkerste vinden. Vaak is dat inderdaad wel hooi van de boer, dat is vaak wat verser dan uit een winkel. Maar goed, bij mij geen boer in de buurt, dus ik koop het van zooplus.nl :P

  7. Deze Science Selective variatie is inderdaad voor konijnen vanaf 4 jaar, dus je kan het gaan geven.

    Zelf heb ik geen ervaring met deze variant, maar wat ik erover lees is heel positief.

    Ik weet niet of jouw konijn al ouderdomsklachten heeft?

    Je kan het voor de zekerheid gaan geven. Het is natuurlijk geen wondermiddel. Maar als jij je er beter bij voelt om in ieder geval iets in huis te hebben wat eventuele klachten kan verminderen, zeg ik ga ervoor!

  8. Ik ben vrijwilliger in een opvang en daar voeren we ook met Science Selective en we hebben er heel goede ervaringen mee. Ik werkte daar niet toen ze van voer gingen veranderen, maar de eigenaar van de opvang vertelde me dat sinds ze dat als eten krijgen de konijnen veel minder vaak last van gas hebben. Dus wat mij betreft is het een goede suggestie. :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .