Ga naar inhoud

KimenLizzy

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door KimenLizzy

  1. Het zijn inderdaad twee vrouwtjes en we hebben geaccepteerd dat het samen niet gaat. Daarom proberen we het ook niet meer, ik vind het niet nodig dat de haren in het rond vliegen.

    Het lijkt soms ook wel op spelen inderdaad, we kunnen er vaak ook wel heel erg om lachen. Maar als je net het hok hebt schoongemaakt en ze gooit alle stro eruit... Maar goed, ieder z'n ding. '

    Beide zijn 's morgens altijd al vroeg, want ze weten als wij wakker zijn dat ze een snoepje krijgen, dus je hoort ze altijd al heen en weer springen en aan de tralies trekken, totdat ze een snoepje hebben gehad.

    We besteden al heel veel tijd aan deze twee bunny's en dat hoort ook, maar nog twee mannen erbij gaat hem niet worden. Dus we proberen het ook wel te accepteren, maar vroeg me gewoon af of iemand dit herkent en het is ook wel leuk om te lezen dat andere konijntjes dit ook doen :).

    Wij tillen ze eigenlijk ook altijd op en ze proberen dan niet weg te komen omdat ze het gewend zijn en we proberen het wel te minimaliseren.

    Bedankt voor jullie reacties!

  2. Wij zitten een klein beetje met onze handen in het haar... We hebben twee schatten van konijnen, een kleurdwerg (Kim) en een hangoor dwerg (Lizzy). Deze discussie gaat over Lizzy, een knuffelkonijn met een sterke eigen wil. Voor beide geld dat ze een groot hok hebben ( ze zitten niet samen want het matched niet zo ), ze elke dag even op schoot komen of door de woonkamer / tuin mogen huppen en regelmatig wat lekkers krijgen. Kortom ze krijgen veel aandacht en kunnen ook hun energie kwijt, echter blijft Lizzy enorm druk, graven in haar hok en het stro / etensbakje / speeltje eruit gooien, knagen aan haar huisje of drinkfles terwijl er vers water in zit. Haar hok staat als we thuis zijn de hele dag open omdat dit gedrag wel wat minder is, maar we komen er niet achter waar dit gedrag vandaan komt. Verveling? Een maatje hebben we geprobeerd maar ze vallen elkaar continue aan. Iemand tips of ideeen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .