Ga naar inhoud

MonstersMuffin

Members
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MonstersMuffin

  1. Lijkt het niet op cataract: http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/konijn/uveitis%20en%20cataract.html

    Kan ten gevolge van EC wat op zo'n jonge leeftijd zeer goed mogelijk is. Als hij dan ingeënt is, is het een klap op zijn weerstand.

    Wooow die foto's zijn echt angstaanjagend! Maar het is niet dat zijn hele oog rood is of wit zoals die foto's onderin. Maar ik vind die tekst best ingewikkeld want ik weet niet of hij nu blind is of niet. De dierenarts zei van wel maar ik wil zo graag dat hij niet blind is.

  2. Begrijp ik nu dat je 15 dagen later nog steeds niet geweest bent? :s

    Ik ben naar de dierenarts gegaan en hij is inderdaad blind. Rechts helemaal en links bijna.

    Er kan niks tegen gedaan worden ookal was ik wel eerder gegaan. Hij drinkt ook veel water dus de dierenarts zei dat het heel misschien met suikerziekte te maken heeft maar dat wist ze niet zeker en ze heeft dat ook niet verder onderzocht. Hij is ook gelijk ingeént voor als ie weer lekker buiten gaat rennen en ze zei dat hij nog heel lang kan leven als we niks in het huis veranderen.

  3. Jaaa! Dat heb ik ook met mijn konijntje! Ik snap het niet hoor. ik zie iets wits..

    Ik ga ermee naar de dierenarts want hij kan blind zijn maar het kan ook staar zijn zei mn moeder.

    Het is misschien verstandig als jij ook met je konijntje naar de dierenarts gaat.

  4. Hoelang heeft hij dit al? Ik zou voor de zekerheid inderdaad even langs de dierenarts gaan :)

    Hij heeft het al ongeveer 2 weken denk ik.. En hij is nu al heel licht. We gaan kijken of we vrijdag naar de dierenarts kunnen maar hij is pas anderhalf, is dat niet een beetje jong voor zoiets?

  5. De pupil van mijn konijn is lichtblauw/wit. Als ik met mijn vinger in de buurt kom van zijn oog dan reageert hij niet tenzij ik tegen zijn haartjes kom. Ook schrikt hij soms als hij hij in zijn hok ligt en ik doe mn hand in het hok. Ik vroeg me af of hij misschien blind is of staar heeft of zoiets..

  6. Ligt aan het konijn.. in de opvang heb ik er pas nog één anderhalve meter hoog zien springen. Wat wel uitzonderlijk is hoor! En heb zelf een pleegkonijntje gehad dat gewoon over een ren van 97 cm hoog heen klom en vervolgens via m'n bureau op de grond sprong. (Ik heb toen een paneel van een oude ren er bovenop gelegd en toen was het avontuurtje toch voorbij!)

    Ik raad je aan gewoon een leuke ren te kopen, van toch wel die 97 centimeter hoog of iets in de buurt en het hok in de ren te zetten. Dan kan je konijntje toch nog een beetje rondrennen. Mijn pleegkonijnen doen het daar heel goed mee. :)

    Ik heb zelf zo'n model; http://www.dierenverblijf.com/konijnenrennen/97-kr7.html

    En ik ben er erg tevreden mee, het is een mooi ding en erg handig in gebruik. Je kan 'm ook gewoon weer opklappen en opbergen onder je bed of zoiets als je 'm kwijt wil.

    ik zal kijken of ik een ren ergens kan kopen en dan probeer ik het wel uit :)

  7. Ik vind dat konijnen niet op je kamer horen.

    Gewoon lekker in de bijkeuken zetten, garage, kamer weet ik veel maar niet in je kamer, opgelost en sws een vriendinneje erbij, Jij blij, Hij blij! :love:

    En hoezo bijt jouw konijn gewoon zomaar want mijn nijnen hebben nog nooit gebeten, Ja alleen heel zacht dat ik aan de kant moest, haha!

    ik heb beneden een hond en in de garage kan het niet de enige plek verder is het washok maar dat vind ik zielig met de harde geluiden

    Ik heb geen idee maar hij rent soms rond met zijn staart omhoog en als je dan met je handen op de grond zit of ergens overheen aait dan kan die nog wel eens bijten maar het word wel steeds minder.

  8. Mijn konijnen staan ook op me kamer, in het begin werd ik er ook helémaal gek van.

    Ik weet niet hoelang je je konijn al hebt, maar het is in het begin ook wenen.

    Je zou ook met oortjes, en dan muziek kunnen gaan slapen?

    Mijn konijnen zijn veel rustiger geworden toen ze elkaar hadden.

    Zoiezo zijn ze dan veél gelukkiger, kan je je ouders echt niet overhalen?

    1 of 2 konijnen is eigenlijk niet veel verschil, de kosten zijn allen wat duurder..

    Met oortjes slapen kan ik nog wel proberen is misschien wel een idee

    ik ga het nog wel even vragen en de kosten maken me echt niet uit.

  9. ik wil hem best los laten lopen dag en nacht want heb alle snoertjes enz al vergedaan maar hij kan bij me bed en dan plast die en als ik erin lig vind ik het niet echt lekker.

    ik heb heel lang moeten smeken voor een konijn en nu worden me ouders eral gek van dat die niet in zijn wc altijd plast en dat die soms bijt en nu ook dat die te druk is s'nachts, maar ik kan het nog wel even zeggen tegen ze want omdat nu iemand anders het ook zegt komt het denk ik anders over.

    buiten is geen optie want ik zit aan de waterkant en ben bang dat er dan ratten komen en dat vind ik zielig.

  10. heeuuii,

    Mijn konijn rammelt heel veel aan zijn hok en vooral s'avonds als ik wil slapen (hij staat op me kamer).

    Ik weet niet wat ik eraan moet doen heb al een piepje gebruikt en een waterspuit. Maar na een tijdje vind die het niet meer erg.

    Hij is pas 3 en halfe maand. En hij heeft heel veel dingen om mee te spelen (knuffel, eet rol, bal, kuil en ik verstop snoepjes in zijn bak) dus aan verveling lijkt het mij niet te liggen.

    Mijn moeder zegt dat castreren misschien ook een optie is.

    Wie kan mij helpen? Ik wil weer gewoon kunnen slapen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .