Ga naar inhoud

The Email Female

Members
  • Items

    5.293
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door The Email Female

  1. Wij hebben ook de informatie van Wilhelminapark over de behandeling van EC uitgeprint en vanmiddag meegenomen naar de DA..maar die wilde dat blijkbaar niet lezen en gaf de print weer terug :grrrrrr:

    Nou ja zeg!

  2. Ik heb zelf alleen ervaring met EC waarbij meteen haar kopje scheef stond. Ik heb er toen veel over gelezen op de site van Wilhelmina park. Die informatie heb ik uitgepring en meegenomen naar de dierenarts.

  3. Ik heb ook kranten en handdoeken als bodemdekking gebruikt. En wij kregen het advies om onze konijnen tot de nacontrole gescheiden te houden. Ik lees hier weleens dat sommige BB'ers ze wel samen laten. Maar onze voedster was zo duf en slap dat het maar goed was dat ze niet samen zaten.

    Als ze alleen zit straks kan je beter in de gaten houden of ze eet, drinkt en keutelt.

  4. Ik heb het ook snel besloten toen Snuffel snel achter elkaar schijnzwanger was. Ook bleef ze maar rijden om mijn andere konijn, en sproeide ze enorm veel.

    Maar ik heb de hele operatie enorm onderschat... Mijn konijn heeft een hele tijd nodig gehad om te herstellen. Verder was het een drama om de medicijnen te geven.

    Ik zeg dit niet om je schrik aan te jagen. Maar meer omdat het iets is om goed over na te denken.

  5. Ze is nu voor de tweede keer schijnzwanger? Ik zou het toch nog even aankijken... Een castratie vond ik een heftige operatie die ik liever niet meer zou willen laten doen. Maar als het echt nodig is veranderd dat de zaak natuurlijk.

    Ik heb twee voedsters gehad waarvan er ook één steeds schijnzwanger was (incl. "fijn" gedrag zoals sproeien...). Ze is toen gecastreerd en erna ging het weer hardstikke goed tussen die twee.

  6. Toen Suffel gecastreerd werd was ze na de operatie ook erg agressief (ervoor niet). We hebben haar met winterhandschoenen moeten oppakken (anders ging echt niet). We wikkelde hier in een handdoek en gaven dan de medicijnen (dan kon ze neit weg komen en bijten).

    Pas nadat we gestopt zijn met de medicijnen was ze niet meer agressief tegen ons.

  7. Wat jij omschrijft als beenwarmers heeft Ernie ook. Ook zit ze wat rimpeliger en losser in haar vel.

    Ik denk dat het idd gewoon ouderdom is.

    Hoe doe je dat met voeren als Fred SS mature krijgt? Geef je dat ook aan je andere konijn?

    Hier is Ernie ruim 5 1/2 en Fred 1 1/2 en weet niet goed hoe ik het moet aanpakken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .