Ga naar inhoud

Big Tasty

Members
  • Items

    290
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Big Tasty

  1. Oké, Hmm klinkt ook logisch. Groter dan ze nu zitten kan niet (woon vrij klein, en ze hebben een ren van 0,8x 3,20 m.)

    Ik denk dat ik maar door blijf gaan met nee schreeuwen, dan stoppen ze voor even..

  2. Konijnen zijn eenmaal knagers, houdt ze in een ruimte waar niks is waar ze niet aan mogen knagen, de beste oplossing als je t mij vraagt.

    Ik zou t niet aanraden om met vieze dingen te gaan smeren.

     

    Hmm dat zou betekenen dat ze niet meer uit de ren mogen ook sneu, bij de dierenwinkel zeiden ze gisteren, een tik op de neus direct als ze het doen.. Omdat konijnen daar extra gevoelig zijn..

    misschien helpt negeren wel, marley knaagd ook wel aan de tralie maar ik negeer der gewoon, en na nog geen minuut stopt ze al. eerder was het veel langer maar hoe langer ze door bleef gaan de langer ze in de ren moest blijven,  en nu als ze stopt met tralie knagen mag ze er uit, zo legt ze een link zovan als ik niet knaag mag ik eruit ;) maar weet niet of het bij jou werkt

    Negeren heb ik geprobeerd, werkt niet helaas.

  3. Mijn konijnen zijn echte knagers, en ik bied ze echt heel veel knaagspul aan, hooi, takken, speeltjes, ondanks dat blijft Bram tralie knagen. Hij heeft een vriendinnetje, een ren van 2,5m2 en loopt veel los, laatst nog gecheckt bij de dierenarts, en beide konijntjes zijn op en top gezond. Daarnaast knagen beiden ook aan meubilair, kussens en schoenen.. Schreeuwen, af, nee, enzz hebben geen zin, de plantenspuit vinden ze niet eng.

    Ik zat zelf te denken om het in te gaan sprayen met anti knaag spray? Wie waar ze dit verkopen? Het tralie knagen wil ik nog wel accepteren maar meubilair gaat te ver.. Andere tips?

  4. Oke, ik heb voor het eerst wat gegeven wat op de onveilige lijst staat. Perongeluk natuurlijk. Bram en Saar hebben vandaag wat bonen gehad, niet heel veel, het meeste hebben ze laten liggen. Maar toch hebben ze ook wat gehad. Ze eten en drinken goed nog. Kan ik nog wat doen? Hoe giftig zijn bonen? of is het gewoon slecht?

  5. Hoi!

    Vandaag is Bram gecastreerd. Ik heb hem zelf gebracht maar mijn broertje heeft hem moeten ophalen omdat ik iets dubbel had gepland waar ik echt niet onderuit kon.

    Ik had Bram een flinke bak met eten meegedaan, groenvoer, hooi en brokjes. Dat bakje is niet mee teruggekomen. Beetje raar? Mijn broertje had ik het ook vergeten door te geven, kan me niet voorstellen dat hij alles uit het bakje heeft opgegeten. Bram eet wel wat weer, ook op de praktijk had hij wat gegeten. Dus ga er vanuit dat dat goed komt :).

    Bram is ook best levendig! Springt al een beetje rond enzo.

    Wat ik mij afvraag, zal ik Bram vannacht binnen of buiten houden? Normaal gesproken leeft hij echt op het balkon en als ik thuis ben mag hij kiezen, staat de deur op een kier en kan hij binnen en buiten hupsen :). Nu is hij ook lekker buiten, maar ik weet niet zo goed wat ik er vannacht mee aan moet. In het nachthok heb ik lekker wat kranten gelegd en wat doeken. Wat zouden jullie doen?

  6. Ik denk dat Bram niet doodongelukkig op dit moment is, denk dat ie een prima leventje heeft, maar ik gun hem het aller aller beste dus daarom krijgt hij een maatje! Ik werk toch ruim 40 uur in de week en ben daarnaast ook wel eens van huis, dan heeft zo'n beesje toch een maatje nodig lijkt me. :) 16 mei is de castratie dus dan kan ik in juni op zoek naar een vriendinnetje :)

  7. Ik geef hem sinds een weekje idd voer na gewicht, want tot 4 maanden moeten ze toch onbeperkt in principe? Bram weegt 1.9 kilo dus ik geef hem 50 gram biks. Ik heb biks van de dierenwinkel, gewoon merkloos.

    Maar heb net bij het tuincentrum vitacraft hooi gekocht! Ik geloof gewoon hooi met wat brandnetelhooi erdoorheen? En hij valt zijn hooiruifje gelijk aan :D

  8. Nou Bram eet nog steeds niet superveel hooi! Maar als ik hooi in een speelvorm aanbiedt, dan is ie er maar druk mee. Bijv. in een eierdoosje of een wcrolletje. Ben zelf kruiden aan het kweken, dus als die goed zijn lekker door zijn hooi mengen denk ik. Of even een kruidenplantje kopen ter overbrugging. Moeten de kruiden gedroogd of gewoon vers zijn?

  9. Verder eet hij droogvoer, en geef ik hem verse groente met mate. Vandaag bijv. sla. Dit eet hij met smaak op. Zijn keuteltjes zien er ook prima uit en ook zijn buikje voelt niet hard aan o.i.d.

  10. Hoi!

    Mijn konijntje Bram is nu een weekje bij mij, en het het gaat super! Maar ik heb het idee dat hij (te?) weinig hooi eet. Hoeveel hooi moet een konijntje eten? Het hooi zit in een hooiruifje, maar ik zie wel dat er wat uit gaat maar niet heel veel. Moet ik het echt bij gaan houden? Zodat ik precies weet hoeveel hooi hij eet? Of loopt het wel los? Het is hooi van mijn vader zijn boerderij. Dus gewoon weilandhooi :P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .