Ga naar inhoud

Det

Members
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Det

  1. Nou dit is inderdaad niet leuk!! Kan niet wachten dat t wat warmer wordt zodat hij lekker buiten rond kan rennen zonder dat ik er continu op moet letten! Castreren zal nog wel even duren, verschillende dierenartsen gesproken maar er is er maar 1 die het met 5 mnd wil doen, de rest allemaal vanaf 6 mnd!

  2. Mijn rammetje is nu pak m beet 3 maanden oud en presteert het sinds deze week elke keer snel de hondenmand in te duiken en gauw te plassen.. Ik snap wel dat dit territorium afbakenen is maar tis echt sinds 3 dagen extreem!

    Hij mag bij voorbaad de mand al niet in omdat ik wist dat dit zou gebeuren dus elke keer als hij er maar 1 poot inzet 'jaag' ik m al weg.

    Nu is hij dus op een punt dat ik denk dat hij donders goed weet dat t niet mag want hij springt er gauw in en zodra ik opsta is hij weg! Maarrrr mijn probleem nu is dus: zodra hij 1 poot in de mand zet, sta ik al op om hem eruit te halen, en alsof hij het erom doet, hij piest zo snel mogelijk van zich af en t intresseerd m niet of ik dan al bij m ben want hij zet zich zowat schrap om die flinke plas te kunnen doen!

    Super irritant want hij is zo zindelijk verder! Plast altijd op de bak

    Zou dit al sproeien kunnen zijn? Tis echt smerige pies!!!! En wat is nu precies het verschil tussen gewoon plassen en sproeien in bijvoorbeeld deze situatie?

  3. Hoihoi

    Mijn jonge konijn eet al vollop groente, dit geluk had ik al omdat hij vrij snel groente mee at bij zijn moeder.

    Nu lees ik dat een beetje gezette tijden het beste is, maar maakt het uit hoe je dit invult?

    Hij krijgt nu smorgens ruim voldoende (niet onbeperkt want hij eet zn eigen dol zo lekker vind hij t ) ss junior, en daarbij maak ik smorgens meteen een schaaltje groenvoer voor m klaar. Rond etenstijd krijgt hij bv partje appel, en sowieso onbeperkt hooi.

    Hij verdeelt het eten zelf een beetje over de dag, want hij zit nooit zonder, behalve de ss, die is savonds op.

    Als ik smorgens weer eten voor m maak heeft hij zijn groente ook op.

    Is dit prima, of is er een reden om een betere verdeling te maken?

  4. Super mooi beestje!

    Wat een grote oren! Zal wel een grote worden, of niet?

    Ja iedereen zegt dat t grote oren zijn, komt misschien ook door de foto?

    We weten niet wie de vader is, moeder was al zwanger toen hij bij haar baasje kwam.

    Moeders is een blond dwerghangoor en via t forum kreeg ik te horen van iemand dat hij wat weg heeft van een zilvervos, die hebben aardige oren!! De tekening lijkt er inderdaad sterk op!

  5. 2013-02-12T18-09-34_1.jpg?psid=1

    zo hahaha foto is volgens mij wel gelukt!

    Dirk is 8 weken oud! =Beest gaat volledig uit zijn dak als hij los is! Speelt met zo´n kattentunnel en maakt de hoogste sprongetjes en slidings^^^^ Zo grappig want we hebben een labrador in huis, en dat is nog wel wennen, al kijkt de hond er weinig naar om als Dirk eenmaal een tijdje losloopt, maar t konijn trekt zich er niks van aan!

    Het is wel een slooprobot! moet hem echt in de smiezen houden want ovvvverrrralll zet hij zijn tanden op en in:oh::oh: ! snel maar wat wilgentakken in huis halen!!

    kzal er een linkje bij doen van toen hij nog bij moeders was, met zijn 2 zusjes.. hopelijk lukt t!

    http://sdrv.ms/VSBnB6

  6. Eindelijk, ons konijn is gearriveerd! Weken afgeteld en nu was hij er klaar voor.

    Weken zitten lezen op dit forum en veel geleerd ( wat wist ik,en weten veel mensen weinig goede informatie over konijnen) inmiddels dus gewapend met de zakken ss junior en de nodige konijnen benodigdheden konden we ons hummeltje ontvangen!

    Wat is hij wijs!!!

    Ik hield er rekening mee dat ik veel geduld zou moeten hebben met het tam en zindelijk maken, en dat t best een tijdje kon duren voor hij een beetje vertrouwen in ons zou hebben.

    De eerste 2 dagen hebben wij m in zijn hok gelaten (gezellig in de huiskamer), zodat hij kon wennen en door zou krijgen dat hij op de aardappelbak zijn behoefte kon doen.

    Vrijwel meteen at hij lekker en dronk hij goed, pak van mn hart!

    Gister en vandaag zijn hok open gezet, meneer huppelt, racet door zo'n kattentunneltje en maakt de hoogste bokkensprongetjes, komt naar ons toe, eet uit ons hand, laat Zich lekker op zn kopje kroelen en gaat hierbij vooral lekker languit liggen knarsetanden..

    Je begrijpt ik ben perplex hoe snel dit beestje zijn draai vind! Het is zo'n gezelligerd!!

    Als hij zn behoefte moet doen hobbelt hij naar zn kooi of naar een andere bak in de kamer, reutelt er op los en huppelt weer vrolijk verder!

    Ben benieuwd of dit beginnersgeluk is maar wij genieten er in ieder geval vollop van!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .