Ga naar inhoud

Nijntjee

Members
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nijntjee

  1. Mijn konijn is vandaag al heel de dag aant stampen in haar kotje ze heeft deze ochtend mogen los lopen tot nu juist nu zit ze de hele tijd in het bijgezet stuk en ze stampt terwijl ze zit.. Ze verliest ook plukjes haar heb ik gezien toen ik haar kotje proper maakte..

    Kunnen jullie me raad geven?

  2. Mijn nijn heeft de laatste tijd geregeld last van windjes , ik zie ze dan zo hard duwen precies of ze krampjes heeft ..

    Ze heeft al een tijdje geen groenvoer meer gehad enkel hooi en dit eet ze wel en smorgens krijgt ze 20 gram biks hier eet ze ook van .. Ze voel ook niet koud aan

  3. Ik koop ook geregeld iets nieuws voor men 2 nijnen ze spelen ontzettend graag met ballen waar een belletje in zit , dat maakt dan lawaai als ze er mee rollen daar spelen ze het liefst mee .. Ik heb ze ook een oude knuffelbeer gegeven vinden ze ook super leuk om daar beiden aan te trekken , het is zelfs hun slaapknuffel ze liggen er altijd op te slapen .. Een rieten mandje daar spelen ze ook graag mee ..

  4. We zijn terug van de dierenarts helemaal niets ergs aan de hand enkel een ontsteking tussen de huidplooitjes waardoor haar anusje ook helemaal is opgezwollen.. Ze heeft juist antibiotica ingespoten gekregen en haar vulva en anusje is ontsmet .. Ik moet nu 1x per dag de antibiotica oraal inspuiten en 2x per dag ontsmetten met isobetadine en een zalfje .. De antibiotica is voor 10 dagen dan zou het normaal veel beter moeten zijn !! Dus duimen maar

    Groetjes

    Nijnie & Honey

  5. Oke dan zal ik dit zeggen tegen de dierenarts dat ik dan terug kom voor die enting als ze beter is .. Ze is echt rustig ze ligt al heel de dag lang uit juist knaagde ze weer hard ik heb ze deze morgen wel een beetje zien eten maar niet zoal anders :) ..

  6. Ik heb juist ontdekt dat mijn voedster haar vulva opgezwollen is en er rond is het nat ( geel vocht ) ik veronderstel dat het urine is het ruikt ook heel fel . Ik heb ze gisteren ook harder horen knagen toen ze uitgestrekt lag te rusten heb ik ze harder dan normaal horen malen kan dit te maken hebben met pijn?

    Moet ik hiermee naar de dierenarts of is dit iets wat zo geneest ?

    Groetjes

    Nijn & Honey

  7. Nee ik heb er geen informatie over gehad .. Ben haar gaan halen bij een fokker , maar heb niet veel uitleg gehad als ik dan verhalen hoor van bij willieskonijnen ze krijgen super veel informatie mee ik niets .. En dank je voor het filmpje !!

  8. Is het normaal dat mijn teddy widder heel veel haar verliest.. Ook tijdens het kammer er komen echt abnormaal veel haren mee ik kan blijven kammen aan haar . ik kam haar 1 tot 2 x per week.. op haar rug heeft ze ook kortere haren en aan de zijkant zijn ze dan weer langer is dit normaal?

  9. Ze doet het niet elke dag, en als ze het doet is het ook maar 1 keertje .. dus ik denk dat ik mij nog geen zorgen moet maken hier over ..

    Ze is inderdaad al van in het begin een beetje angstig denk ik ze is wel heel nieuwsgierig maar als je in de buurt komt gaat ze schuw in een hoekje zitten , ik heb op knagers.net gelezen dat rescue er wel goed voor was , het is ook niet schadelijk omdat het op plantaardige basis is ..

  10. Hehe oke dan ben ik gerust want ik had ook al dingen gelezen op het internet dat ze dat soms doen als ze een zwelling in de keel hadden of haken op de kiezen..

    Iemand ervaring met rescue van Bach kalmerings druppeltjes , ik gebruik het om mijn konijn rustig te laten worden ze is namelijk nogal angstig 4 drupjes in haar flesje water ..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .