Ga naar inhoud

KonijntjeDizzy

Members
  • Items

    534
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door KonijntjeDizzy

  1. Bij Dizzy lukt dat ook echt niet Rian!! ook onder het buikje laat ze niet toe!

    Wat ik dan doe is eerst gewoon aaien en daarna toch meer aan de zijkant riching de buik. Dit dan een beetje masseren. Op deze manier laat Dizzy het wel toe!

    Ook al heeft ze (gelukkig) nog nooit last gehad van een echte verstopping, maar wel dat ze iets minder keutelt. En dan doe ik dit zoals hierboven beschreven.

  2. Nee dat is het gekke!! We zien haar niet meer krabben of dat ze er pijn ofzo aan heeft!! Het is echt super mooi roze! Ik had ook al zelf op internet gekeken maar daar hadden ze het ook echt over veel krabben, korstjes e.d.

    Ik hou het goed in de gaten en ga zeker als ik denk dat het ergerd wordt of iets verdachts zie naar de dierenarts. Ze heeft ook erg lange haren in de nek, dus misschien is er niks aan de hand.

    Sabbie: Ja Dizzy zit alleen!

  3. Hallo iedereen,

    Wij ontdekten net bij Dizzy een kale plek.

    Ik heb wel eens eerder een kaal plekje gezien, maar dit was echt in de nek en omdat ze lange haren heeft dacht ik dat de haren gewoon super plat zaten. Maar deze plek zit niet echt meer in de nek.

    Ik heb haar niet extreem zien krabben ofzo.

    Kunnen jullie ons misschien helpen?

    Foto-BMPIGSGA.jpgFoto-YZSSDX3B.jpg

    Ik hoop dat de foto's een beetje duidelijk zijn. Ik heb haar met een snoepje moeten lokken en proberen dat ze stil bleef zitten!

    Groetjes Kelly

  4. OOoh wat erg Petra.. Wat zal jij geschrokken zijn zeg! Ik hoop dat Zout ook geschrokken is en dadelijk vanachter een struik ofzo te voor schijn komt!!

    Gelukkig eet het onderkoelde specerijtje alweer (ook al is het maar een beetje), dit is toch heel erg goed nieuws.

    IK duim voor je dat het met haar goed komt en dat je zout snel vindt!

  5. pff mireille... lees het ook nu pas... ben gister pas terug gekomen van vakantie. schrok toch wel een beetje van je zieke mascotte!! hoop dat die snel weer een beetje beter wordt.. wel een goed tekene dat hij toch al zijn voer eet! sterkte er mee!!

  6. Hallo iedereen

    ik ga net op de bank zitten: denk ik bah wat stinkt het. zie ik allemaal keutels bij dizzy in de kooi liggen (heb haar vanmorgen nog verschoond) en deze stinken dus heel erg. weten jullie wat dit is?

    er is vandaag geen verandering in de voeding geweest. ben wel pas begonnen met SS en hope farms te mengen. misschien net iets meer SS vanmorgen gegeven als dat ik normaal doe. dit kan het toch niet zijn.

    Hoop dat jullie me even kunnen helpen.

    Ik ga morgen de dieren (hamster en konijn) naar mijn ouders brengen omdat wij op vakantie gaan. wil niet dat ik me zorgen moet maken omdat ze nu opeens stinkende keutels heeft. heeft ze echt nog nooit gehad.

    alvast bedankt.

    groetjes Kelly

  7. Wat een goed idee van die sokjes. zie dat er in dat forum het email adres van de dochter staat van de vrouw die dat maakt.

    misschien dat sokjes toch helpen en als je zelf niet kan breien haar een emailtje kan sturen.

    Ik vind het zelf toch best heftig, al dat bloed aan die pootjes. Hoop dat het snel beter wordt.

  8. Meroke; kijk eens in andere topics. er zijn diverse die over het voer gaan en welke soorten de goede verhoudingen in het voer hebben.

    kijk anders eens voor hope farms.

    als je ander voer gaat geven moet je dit wel opbouwen. klein beetje bij oude voer en zo steeds wat meer.

  9. Sneu dat er 2 in zo'n korte tijd sterven...

    natuurlijk is zo'n dood altijd beter dan wanneer een konijntje al enkele keren ziek is geweest, bij de dierenarts en uiteindelijk toch nog sterft. deze dood is toch fijner...

    vertel maar tegen de rest van de konijnen dat je het niet zo bedoelde dat je het wat rustiger aan wilde doen, want deze twee hebben zich dat toch wel aangetrokken ;)

  10. Je zou het hooi eens vochtig kunnen maken, dan heeft het een sterkere geur.

    eens een ander hooisoort proberen, brandnetel, paardenbloem ofzo.

    of het een beetje in het speelgoed verwerken zodat het interessant wordt.

    bijv wat hooi in een wc rolletje doen...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .