Ga naar inhoud

FabienneNina

Members
  • Items

    659
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FabienneNina

  1. Je komt toch voor advies? Nee dat was even op in perspectief te zetten zeg maar dat ik (vind ik) best hard werk voor mijn geld en het niet uitgeef aan onnodige dingen. Sparen dus. Niet dat ik die enting het niet waard vind.

  2. Tuurlijk heb ik een band met mijn konijnen maar alles heeft een limiet ook voor het welzijn van een

    dier. Als het in verkeerde keelgat schiet tja dan hoeven mensen niet te flippen. Dat zegt meer

    over die mensen zelf. Hoe ik dan reageer, zegt ook wat over mij maarja.

  3. Dan zie je maar weet dat het erop uitloopt op mensen persoonlijk aan te vallen. Eerst was ik gierig, nu een onnozel tienertje. Het word bijna entertaining. Gaat u maar gauw volwassendingetjes doen zoals de vaatwasser uitruimen! ;) jaa

    Sorry hoor maar als we flauw gaan doen..

  4. Haal het maar weer lekker uit de context. Ik heb het over de hele attitude van dit forum, niet allemaal, wel veel. Ik wil ook weten of de kans groot is dat ze het krijgen. Als 1 op de 100000 het krijgt, dan is het natuurlijk onzin.

  5. Sharon, alsof ik vet arm ben ofzo. Ga hier geen voorbeelden geven maar voor een 15-jarige

    kun je verwachten dat ik geen 1000'en euro's bezit haha. Jullie denken dat ik 36 ben geloof ik. Ik kan makkelijk een 2e iphone kopen, daar niet van. ;)

  6. Gewoon geestig dat mensen niet snappen zo geschokt zijn door zo'n uitspraak. Ik heb al honderden euro's uitgeven aan DA kosten, ik zou heus wel alles doen om ze op een humane manier in leven te houden. Je kunt niet in je eentje de wereld dragen mensen, als je bij alle mensen die hun konijnen niet verzorgen alsof het hun kinderen zijn (Ik doe er alles voor om goed voor ze te zorgen, mij is alleen verteld dat enten onnodig is.), er van wakker ligt.. Tja. Dan heb je een moeilijk leven. Relax mensen.

  7. Zijn er alterntieven zoals een klamboe? Bb heeft een soort vaste iedeën en daarvan afwijken kan echt niet. Welkom op bunnybitches.nl denk ik dan. Nagels knippen hoef

    ik niet want ze slijten vet goed omdat ze op steen lopen. Anjo, met alle respect, je reactie komt

    over alsof je alleen je eigen iedeën wil opdringen en niet wil mee denken over een oplossing. Een konijn kost €20,- bij de boerenbond, gewoon een feit toch? Als het niet aan mij lag was Nina al 2x overleden dus het is niet dat het me niet boeit. Jammer dat mensen hier niet out of the box kunnen denken.

  8. Beste bb'ers! Ik wil mijn konijnen niet inenten tegen myxomatose, nou ja liever niet.

    Omdat: 1) Ze oppakken VRESELIJK vinden, vooral Nina nadat ze meerdere keren naar de DA moest (o.a. voor het eruit halen van een oog). 2) Het volgens mij meerdere keer moet, misschien zelfs per jaar. 3) Het weer geld kost, wat vooral voor Nina, die alleen aan DA kosten al €250,- heeft gekost. Heel hard maar voor €20,- heb je een nieuwe. Moet er niet aan denken ze kwijt te raken, daar niet van. Ze zijn een perfect koppel, nooit ruzie, altijd lief. Is er een alternatief? Ik woon niet in de buurt van wilde konijnen trouwens en de kans lijkt me niet groot. Misschien een klamboe over het hok? Ze elk jaar naar de oppas slepen is al echt een drama. Laat staan de DA. Hopelijk kunnen jullie me helpen.

  9. Mijn dierenarts (KK) zei tegen ons dat al die symptomen van EC bijna altijd EC zijn en geen andere ziektes die vaak door andere DA's geconstateerd worden. Mijn niet KK DA dacht een poliep en zei dat er niets aan de hand was, later werden we door een andere DA van dezelfde praktijk terug geroepen dat we medicijnen voor EC moesten geven, dit 3 weken gedaan maar een paar maanden later was het weer raak! Haar oogje moest eruit want ze had een wolkje in haar oog waar ze last van had. De KK DA zei ook dat konijnen vaak maar één van de EC symptomen krijgen maar ik heb geen ervaring met middenoorontsteking.

    Hij zei ook dat met zo'n schuin koppie vaak inslapen het geval is dus ik zou blijven behandelen met dat medicijn tot dat weg is!

    succes!

  10. Hij heeft waarschijnlijk gewoon stress althans dat denk ik. Ik ben natuurlijk ook geen dierenarts maar ik denk dat je gewoon je konijn wat aantrekkelijk eten moet voorschotelen en wegen uit het bakje wat hij eet, letten op zijn keuteltjes enzo. Als hij niet eet zou ik zeker blijven dwangvoeren. Konijnen zijn heel snel gestresst dus dit is het enige wat ik kan bedenken. Is dit trouwens een konijnkundige DA? Al heb ik geen goede ervaringen met mijn konijnkundige DA.... Als hij niet drink zou ik de dierenarts bellen en vragen of ik hem mocht laten dwang drinken zeg maar, 'k heb overigens geen idee of dat wel kan..

    Iig suc6!

  11. Mijn nicht heet ook Eefje ;D.

    OT: Het is dubbel, van ''gewoon'' eten word hij ziek maar eten waar hij wel tegen kan zoals bijv. rozijnen is ongezond.

    Het is te vergelijken met mij: Hij kan biks niet goed verdragen, ik houd niet van brood. Toch willen Frits en ik heel actief zijn en hebben we veel energie nodig. Toen ik voor de lunch en als ontbijt geen brood at (ik at crackers), viel ik af, net als Frits.

    Je hebt geen keus, je zult hem meer ''snoep'' moeten geven want anders blijft hij afvallen, althans dat is bij zo; In de vorm van broodjes frikandel. Gezond aankomen kan volgens de diëtiste alleen als je eet wat je zou moeten eten maar dat kan Frits niet en ik vertik het.

  12. Is het niet een beetje laat in het jaar om schijnzwanger te zijn?

    Nina zie ik met allemaal hooi/stro slepen en nu heeft ze ook al een pluk haar in haar mond.

    Ik ga even in de gaten houden wat ze verder doet maar ze is de rest gewoon normaal qua gedrag.:yes:

    Ik weet niet op ze in de puber tijd is maar ze ging een tijdje terug (week of 2 á 3) ook veel rijden op hem. Ze stopte hier wel binnen 1,5 week mee. Ze is 29 Juni 1 jaar. Zou het pubertijd zijn, gewoon het voorjaar of een 3e reden?

    Ze is al sinds kerst bij Jip en heeft sindsdien geen contact met andere konijnen gehad dus écht zwanger is onmogelijk. :he:

  13. ík dacht aan dit topic toen ik over de fietsbrug fietste..

    We hebben de opvang geprobeerd te bellen want zij heeft ook veel ervaring met konijnen en geen voordeel bij haar uitspraak.

    Ze nam niet op, vandaag proberen we het weer. Als ze dan nog niet opneemt (weer binnen de juiste beltijden) gaan we vucht bellen.

    Dat is dichter bij en zij zijn daar ook een KKDD.

    Als laatste woont mijn (lievelings) docent AK docent in de straat bij DA gestel daar hoor ik van haar ook alleen maar goede dingen over dus twijffel ik nog...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .