Ga naar inhoud

mirandab

Members
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mirandab

  1. Lekker laten wennen...veel erbij gaan zitten en tegen haar praten. Ze zal steeds verder haar terrein uit gaan breiden en uiteindelijk naar je toekomen!! Oppakken is vaak bedreigend voor een konijn, dus liever lekker aaien!! Succes en veel plezier met je nieuwe aanwinst!!

  2. Fijn om te horen dat je vooruitgang merkt en dat je je oude konijntje weer herkent!! Wij hebben helaas onze Pherb in moeten laten slapen....ging heel erg achteruit. Succes en sterkte met het geven van medicatie!!

  3. Konijnen worden echt wel wat depri/ knorrig als ze opeens alleen zitten. mijn konijn is ook een paar dagen chagrijnig geweest. Nu is ze super gericht op mij... mag haar zelfs oppakken, en ze likt steeds mijn handen, terwijl dat eerst alleen voor haar maatje bestemd was. Zaterdag gaan we een koppelpoging doen, hopelijk lukt het!!

  4. Pherb eet en drinkt zelf, ookal kost het hem wat moeite. Zijn linkerkant werkt nog niet goed mee! We helpen wel met drinken (flesje vasthouden, zodat hij vrij rustig kan drinken zonder zijn evenwicht steeds te verliezen.) daarnaast net voorzichtig wat klitjes weggeknipt. Blijft best spannend hoe hij zich herstelt...duimen maar!!!

  5. Vanavond hebben we na overleg met de dierenarts Pherb naar binnengehaald. Chica liet hem niet met rust en Pherb wordt steeds zwakker...we hadden het idee dat hij afgevallen is(klopte ook nadat we hem op de weegschaal gezet hadden.) Helaas is ons koppeltje nu uit elkaar gehaald...maar eerste zorg is dat Pherb nu beter wordt!

  6. Sterkte!! Ook wij zijn aan het behandelen voor ec. Zo zielig z'n hulpeloos konijntje. Maar overal hoor en lees je dat het tijd nodig heeft. Positief nieuws was dat hij vanavond voor het eerst spartelde bij het oppakken om medicijnen te geven. Fijn om dat weer te zien. Succes en sterkte!

  7. Ons konijn Pherb, (ram, leeftijd onbekend) had vorige week een ontstoken oogje. Dit heb ik twee dagen goed schoongemaakt met afgekoeld gekookt water op een steriel gaasje. Dit ziet er nu ook weer goed uit. Sinds gisteravond beweegt hij amper, het lijkt wel of zijn pootjes het niet doen. Hij eet en drinkt wel. Ook Keutelt hij goed. Straks gelukkig een afspraak bij de dierenarts. Ben heel benieuwd.

  8. Met mijt heb ik gelukkig geen ervaring. Afgelopen week is mijn konijn(voedster) gesteriliseerd. Dit had als voordeel dat ze eerder terug mag bij haar rammetje. Die zijn nog tot zes weken na de castratie vruchtbaar. Ze heeft van de DA voor vijf dagen pijnstillers meegekregen en daarnaast ligt er in haar kooi nu een zachte bodembedekking (handdoeken). dit is beter voor haar wond en zo blijft ze wat warmer. Na een operatie schommelt de temperatuur heel erg. Ze voelt zich gelukkig al beter, morgen weer langzaam opbouwen naar buiten toe en haar rammetje! Sterkte met je konijn!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .