Ga naar inhoud

Flopsy

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Flopsy

  1. Haha ik moet wel lachen om jullie reacties wat betreft die spoken :D Ik had het in het begin ook, maar heb er wat meer over geleerd hoe het werkt enzo en nu gaat het wel. Ze moeten alleen niet gaan klieren, daar heb ik geen zin in ;) dingen verplaatsen enzo.

    Meh... dat zou er bij moeten komen... dingen verplaatsen :'( nee echt dan ren in gillend m'n huis uit XD

  2. @Flopsy: had je het over mijn artikel? Of heb je er inmiddels nog een? Haha. Hopelijk heb je er wat aan.

    Iedereen die het btw wil, moet me maar ff een pb'tje sturen met zijn of haar mailadres. Het gaat over natuurlijke geneesmiddelen bij konijnen.

    Haai Deeskuh,

    Had het inderdaad over jouw artikel! Een mooie uitgebreide, duidelijke! Inderdaad aan te raden eens te lezen!!

  3. Bij mijn vorige huis (besef me nu pas dat hij dat in dit huis nooit heeft gehad) had Puk daar ook last van. Er gebeurde niets en op eens leek hij doodsbang, stampte hij en alles drukte hij plat (oren vacht) en durfde zelfs niet weg te rennen of te bewegen. We zeiden ook altijd "O hij ziet vast een spook" en dan probeerden we hem te troosten of af te leiden. Maar omdat hij het maar een paar keer per jaar had maakte ik me er niet druk om. Ik weet nog steeds niet waarom hij het had, maar je bent dus niet de enige!

    Het is voor mij ook een grote opluchting te horen dat meer mensen zich hierin herkennen inderdaad!!

    Is er iets in je huis veranderd als ik mag vragen? Ik woon bijv. nu in eens rijtjes huis en onder me is een kelder. Bovendien ligt hier enigszins vlakbij een vliegveldje.. ik woon op de BG, niet meer op de tweede verdieping.. etc.. misschien komt er iets overeen.?

  4. Ik zou echt precies hetzelfde hebben als jij hoor! Brrr dat spookgedoe, poeh, mocht ik echt ooit een geestverschijning zien dan slaap ik nooit van mijn leven meer!

    Ik hoop dat die druppels werken en wellicht kan je vriendin nog wat doen, heeft Flopsy zich nog zo druk gemaakt in de tussentijd?

    Haai,

    Haha nee precies! Ik was wel van plan nog een aantal uren te slapen in m'n leven inderdaad haha!

    Er zijn geen problemen meer geweest sindsdien.. dat krijg je als je hulp gaat zoeken he? Dan is ineens alles goed hahaha! nee zal wel weer komen ben ik bang..

    Wel vreemd trouwens dat t andere knijn nergens last van heeft als zij aan t trippen is.. bedenk ik me net.

  5. Hallo allemaal,

    Wat een tips.. echt super bedankt! Ik heb nu weer dingen om mee te werken!

    Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie alles dat met 'geesten' e.d. te maken heeft als eerste uit de weg zal gaan. Dat vind ik echt way too spooky.. niks voor mij. Dan slaap ik hier nooit weer. (al zijn ze goedaardig.. het idee alleen al :P - I tried)

    Ik ben me op dit moment aan het verdiepen in de BachBloesems. Lang geleden heeft nog iemand me daarover verteld (in een random gesprek). Ik heb een artikel ontvangen nu en ik denk dat ik er echt werk van ga maken!

    Verder heb ik ook allemaal spullen in de desbetreffende hoek neergezet. (Eigenlijk alles dat ik kon vinden). Zo.. vol geduwd met spul. Haha! Ziet er niet uit maar het is onherkenbaar als de plek wat het ooit was. Misschien werkt ook dit!

    Én het stukje over aardstralen.. ik ben jaren bevriend met iemand die daar ALLES over weet. Wat stom. Die ga ik ook eens om info vragen. Ik vind stralen uit de grond minder eng dan levende dode wezens in huis.. maar goed.. als niks meer werkt.. wie weet waar ik ooit voor open kom te staan...Toch bedankt voor de opties hoor!

    Dus nogmaals bedankt... iedereen!!

  6. En ik heb ook vaker gehoord dat kinderen hier gevoelig voor zijn. Bij sommige kinderen zou dat ook kunnen liggen aan 'wateraren' Ik weet niet of dit nederlands is maar in het limburgs word dat zo genoemd. Er zijn dan ook mensen die die kunnen 'omleggen'.

    Wateraren.. is dat niet ook zoiets als aardstralen e.d.? Daar heb ik wel eens van gehoord.. daar kun je echt onrustig van worden inderdaad.. Ik heb een vriendin die zich toevallig daar zeer in verdiept heeft! (gek dat ik daar nooit aan gedacht heb)....

  7. Hoi allemaal.

    Wat super bedankt voor jullie reactie!!

    Ik ben blij terug te horen dat meer zich in mijn verhaal kunnen vinden! Ik ben ook best bang voor het 'onbekende' en vrij cynisch op gebied van paranormale wetenschappen. Maar goed, ik kon me erg goed vinden in het meest 'logische' antwoord, omdat ik inderdaad geen andere oplossing heb.

    Al moet ik zeggen dat 'trauma' ook in de buurt komt.. ik heb veel boeken gelezen over konijnen maar trauma.. nooit tegen gekomen. Maar goed wat een hond kan krijgen kan een konijn ook... bestaan er konijnenpsychologen? :P Domino heeft me wellicht iets op weg geholpen daarmee en Tara zou Flops evt ook via via kunnen helpen. Het feit dat dat er is doet me echt goed.

    De enige conclusie die ik nu ga trekken even is dat ik haar gerust ga stellen als het gebeurt. Ik weet niet wat ik anders moet doen tot ik meer info heb verzameld.

    Bedankt, ik hou jullie op de hoogte!!

  8. Hallo allemaal,

    Ik heb nog niet echt door hoe dit (forum) allemaal werkt, maar ik ga het proberen...

    Ik ben een beetje ten einde raad. Het gaat om Flopsy, een voedstertje van 5 jaar. Ze heeft van tijd tot tijd angst voor iets dat NIET aan te tonen valt (door mensen in ieder geval - ik noem het 'het spook')

    Ik heb het hier niet om een beetje angst, het gaat er best heftig aan toe; uren lang soms. Ze stampt, gromt en 'kijkt' (luistert) naar een bepaalde hoek van de kamer. Wat daar zit, ik weet het echt niet, maar ze is de dag erna echt moe en ze plukt haar uit volgens mij gedurende die periode, want ze is vaker kaal in haar nek. De dierenarts zei dat dit stress gerelateerd kon zijn.

    Ik vind het verschrikkelijk dat ik NIETS kan doen. Ik heb de kooi verplaatst, doeken onder de kooi gelegd (trillingen?), haar genegeerd, haar getroost, haar afgeleid.. hell, ik heb SALIE gebrand omdat ik uit wanhoop advies ben gaan aannemen van iemand die in paranormale dingen geloofd...

    Nu heeft ze een vriendje (dacht misschien is ze eenzaam), maar nee... niks. Het gebeurt gewoon nog steeds en er is geen patroon in te vinden (dus geen kachel die aanslaat etc.). Het gebeurt wel vaak 'savonds... Lekker eng en bovendien niet goed voor m'n eigen nachtrust ofcourse.

    De enige koppeling die ik kan leggen is de inbraak die heeft plaatsgevonden twee jaar geleden in mijn garage. De klappen van het intrappen van de deur heeft Flopsy even overstuur gemaakt als dat ze is als ze bang is voor 'het spook' (zeg maar). Maar.. de garage ligt ver van die muur en .. ik hoor of zie niks!

    Heeft iemand dit ooit meegemaakt met z'n nijn? Of heeft iemand tips? Ik overweeg zelfs te verhuizen... als er echt geen tips zijn. :'(

    Alvast bedankt.

    Nynke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .