Ga naar inhoud

HEPPIE enniemal

Members
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HEPPIE enniemal

  1. Eet je konijntje ook wel hooi? Dat is goed voor hem maar vooral ook voor zijn knaagbehoefte. Je zou hem dat dan 's nachts kunnen geven. En wilgentakken kan hij ook lekker op knagen, en dat maakt niet zo'n lawaai ;-)

    Verder inderdaad veel beweging geven en een maatje....

    Oh, en niet op je slaapkamer. Dieren horen niet op een slaapkamer, vind ik. Slaapkamers moeten schoon en fris zijn, dat is dan weer goed voor jouw gezondheid :-p

    Konijnen leven het fijnst buiten in een hok met een ren, waar ze lekker kunnen rennen, springen en graven. De zon, regen en wind kunnen voelen.

    Dan hebben ze niet eens tijd om aan de tralies te knagen haha.

  2. Ook weer een goede reden om konijnen uit de opvang te halen! Er zijn zoveel dieren die afgedankt worden omdat de schattigheid en de animo er af is. En omdat ze het 'verkeerde' geslacht hebben.

    Je hoort het zooo vaak dat de fokker of de dierenwinkel het geslacht verkeerd inschat. Puur en alleen omdat het bij die schattige kleintjes nog niet zo goed te zien is.

    Ik zou er eentje inruilen voor een voedster.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .