Ga naar inhoud

wendykiara

Members
  • Items

    1.716
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wendykiara

  1. ik geef mijn konijnen wortels. wij hebben in de tuin ook een paar druivenplanten staan en de konijnen zijn dol op de druivenbladeren dus we geven ze ook druivenbladeren. ze hebben ook vaak gras(ligt eraan of het grasveld niet al is kaalgeplukt :wink2: ). we proberen eigenlijk niet veel nieuws uit want Basje heeft bijna altijd last van diaree.


  2. we moeten ong. elke maand Basje's kont schoonmaken omdat er gewoon heel veel  poep aan hangt.


    die brokken poep zijn groter dan een pingpongbal en we moeten het er dus gewoon afknippen. gelukkig is basje rustig en is dit snel gebeurd maar heeft iemand een idee wat er aan de hand zou kunnen zijn? want het is voor Basje niet fijn om telkens met een hoop poep aan zijn kont te lopen en elke dag schoonmaken wordt hem niet want we krijgen hem niet gemakkelijk elke dag te pakken.


  3. Al een poos zit Nola dagelijks achter Basje aan als 1 van ons ook maar naar buiten gaat.

    We lopen naar buiten en basje wordt meteen achterna gezeten tot ik weg ben.

    Basje is een schat van een nijn maar genieten kan ik er niet van.

    af en toe ligt ze bij mij op schoot te genieten maar in het hok is het een bang nijntje.(normaal hou ik konijnen niet op mijn schoot maar basje is echt een knuffelkonijn.)

    ik zie Basje elke ochtend aan de tralies knagen tot we komen en dan zijn we er en dan word ie achternagezeten. echt zielig om te zien. niet bijten of zo maar Nola is echt een jaloers konijn en wil alle aandacht voor haarzelf.

    wat moet ik doen??

    uit elkaar zetten heeft geen zin want Basje en Nola zijn een geweldig koppel en het ging ook beter dan goed tijdens het koppelen.

  4. Ik heb het ook gehad bij Nola. Er lag ook meer bloed dan ik dacht maar het wondje heelde vanzelf en heel snel ook nog. Bij ons staat ze op stenen maar als ze op aarde staat zal ik wel iets geven, maar wat weet ik niet hahaha

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .