Ga naar inhoud

Joep en Jipke

Members
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joep en Jipke

  1. Joep is ook een grote eter. Hij at eerder alles in 1 keer op en dan ook geen hooi eten. Ik heb het toen verdeeld over drie keer per dag. en sindsdien gaat het heel goed! tegenwoordig laat hij zelfs zijn brokjes even staan om later verder te eten. Het heeft een jaar geduurd, maar hij heeft nu dooor dat hij toch wel genoeg krijgt, dus dat hij het rustig even kan laten staan. Gelukkig maar, want hij at het allemaal snel voor Jipke weg, want die wil nog wel eens treuselen.

  2. heeft de dierarts haar zelf niet gezien? Dat gevoel krijg ik bij je bericht en dat vind ik toch een beetje raar... Hij geeft nogal een 'zwaar oordeel' Moeten ze daar niet eerst een test voor doen ofzo? Ik ken de ziekte verder niet, maar een diagnose door de telefoon hou ik persoonlijk niet zo van...

    Ik hoop dat het snel beter gaat! en ze snel bij de anderen terug kan!

  3. Bij gemengd voer, kiezen ze wat ze het lekkerst vinden, en de rest laten ze liggen. En dan krijgen ze ook niet alles binnen, ik vind biks ook beter, gewoon alles in 1 :P Die van mij heb ik wel eens als tussendoortje een paar gemengde brokken gedaan, maar vinden ze ook niet echt lekker. terwijl het er eigenlijk veel lekkerder uit ziet dan gewone biks ;)

  4. Ons eerste konijn, joep, poept alleen in zijn toilet, die is echt super zindelijk!! Dat doet hij alleen als hij verder geen andere ondergrond heeft zeg maar. zodra het kouder is en er stro op de bodem ligt poept hij op meerdere plekken. Jipke poept wel gewoon in het hok op meerdere plekken. waarom weet ik niet. het helpt wel als je het toilet wat vaker verschoont, dat merk ik met die van ons. en dus minder bodem bedekkers...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .