Ga naar inhoud

Kp Tje

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kp Tje

  1. Ik laat mijn Knuffel af en toe uit op een schoon stukje gras, vlakbij een park hier. Wij hebben namelijk geen tuin.

    Dan heb ik haar aan een harnaas. Na het uitlaten en thuisbrengen check ik haar altijd op teken en was ik haar voetjes met natuurlijke zeep van de groene winkel en wat water. Ik weet niet of dit geschikt is, want daarna gaat ze zichzelf altijd likken en schoonmaken. Heeft iemand nog ideeen hoe ik veilig haar voetjes kan schoonmaken? Alvast bedankt!

  2. Ongeveer een jaar geleden kreeg mijn Knuffel spontane bloedingen uit haar vagina. Wij zijn gelijk naar de dierenarts gegaan om vast te stellen wat het kon zijn. De dierenarts toen had gezegd dat het een versteende eicel was dat spontaan was vrijgekomen omdat haar vriend Zwartje samenleefde met haar. Zwartje was wel gecastreerd. Zij is nooit gesteriliseerd geweest. Nu, een jaar later (en ongeveer 2 maanden geleden) voelde ik een grote bobbel aan de zijkant van haar ribben. Ik schrok en nu omdat ik verhuisd ben was ik naar de dierenarts om de hoek gegaan, gelijk naar de dierenarts. Hij heeft toen geprikte in de bobbel en onder een petrischaal gedaan om te kijken of de bobbel uit cellen of vet bestond. Het was voor hem te lastig vast te stellen. Daarom had ik toen besloten de bobbel te laten weghalen. Uiteindelijk, op de dag van de operatie (ik was erg bezorgd over hoe het zou lopen) heeft de dierenarts toch besloten om verder onderzoek te doen en te voelen op de buik op de baarmoeder (naar aanleiding van de bloedinging het jaar daarvoor).

    Uiteindelijk heeft hij besloten een echo te maken van Knuffels buikje en toen gezien dat er een donkere plek van onregelmatigheden in de baarmoeder. Knuffel is nu ongeveer 7 jaar bijna 8. Ik was zo van streek toen ik hoorde dat het waarschijnlijk kanker was en er al uitzaaiingen worden. Ik heb de beslissing wel of niet opereren met veel moeite moeten maken. Gelukkig was de dierenarts erg begripvol. Uiteindelijk heb ik besloten de operatie van het verwijderen van de gehele baarmoeder niet door te laten gaan. Er waren al uitzaaingen en ik wou Knuffel niet door de narcose en stres heen laten gaan. De dierenarts zei zelf dat het misschien nog een hele lang tijd goed zal gaan! Dat gaf natuurlijk veel hoopIk geniet nu elke dag van haar en beleef zoveel plezier aan het knuffelen en het uitlaten en haar zo enthousiast en blij zien. Het is een tijdje zelfs zo geweest dat ik haar ziekte vergeten was omdat ze nog zo vrolijk rondhuppelt en prima eet. Maar dan denk ik er toch aan dat ze ziek is en het maakt mij zo bang om haar kwijt te raken. En wanneer is maar de vraag. Er zijn nu inderdaad meer uitzaaingen want als ik haar aai, voel ik een aantal bobbels op haar ribben. Het is zo naar dat ze zoiets vreselijks heeft.

    Haar gedrag is de laatste tijd veel veranderd. Zij is erg bijterig, maar dat komt door de hormonen wisselingen in haar lichaam. Ik neem het haar niet kwalijk en houd zo veel van haar. Ik weet in ieder geval als ik ooit een vrouwtje weer neem, dat ik haar zeker laat steriliseren om de kans te verkleinen. Zijn hier ook nog anderen op het forum die dit hebben meegemaakt met hun konijn? Toen ik erachter kwam had ik een gevoel van ongeloof, dat het niet waar kon zijn.

    Vandaag in het parkje!

    http://i1072.photobucket.com/albums/w369/Kp_Tje/9be81aa0.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .