Ga naar inhoud

Yvet

Members
  • Items

    509
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yvet

  1. Waarom we denken aan een zwangerschap en niet aan een schijnzwangerschap???Dit komt omdat het geregeld voorkomt dat ze worden verkocht als 2 zusjes of 2 broertjes,maar vervolgens een ram en een voedster blijken te zijn..Dit komt vaker voor dan je denkt..

  2. Ik zou toch ff voor de zekerheid het geslacht van sienna na laten kijken..Ook fokkers kunnen het wel eens mis hebben he...Maar goed,dat is mijn mening..Blijken ze idd beide voedsters te zijn dan is er geen probleem..Laat dan het gemaakte nestje nog een dag liggen en haal het dan weg..De haren groeien wel weer aan..

    Blijkt sienna wel een rammetje te zijn dan zou ik hem bij verona weghalen en apart zetten,en bij de Da meteen een afspraak maken voor een castratie,zodat als de jongen straks van de moeder af zijn ,jij hun weer kunt koppelen..Maar nu loop ik op de zaken vooruit...Suc6

  3. Hoe lang heeft ze dit nestje al??Ik zou het laten liggen tot een weekje..Anders begint ze zo weer van voren af aan..Kan het niet zo zijn dat je een ram en een voedster hebt???Heb je hun bij een fokker vandaan?

  4. kan het niet gewoon door de stress komen?Vreemde omgeving,koppeling..Allemaal een beetje teveel van het goede voor je nijn???Het ene konijn reageerd anders dan het andere he...Teken leven niet alleen in het gras,ze vallen uit bomen,struiken..Heel veel sterkte met je nijn,hoop dat er snel duidelijkheid voor jullie beide is,en dat er met de juiste behandeling begonnen kan worden...

    yvet

  5. Probeer eerst eens of je konijn perterselie of witlof wil eten..Konijnen stoppen met eten zodra ze pijn hebben..Anders hooithee...Dwangvoeren zou ik even overleggen met je DA en als je je eigen nog niet bereikt hebt,een andere bellen als je het niet vertrouwd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .