Ga naar inhoud

Teemo

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Teemo

  1. Hallo iedereen !!

    Hartelijk bedankt voor de reacties allemaal !

    Ik had gisterenavond nog een klein overschotje gevonden van het oude voer, heb dat in het eetbakje van mn konijn gedaan..

    Deze morgen liep hij weer vrolijk te huppelen, was weer zijn oude enthousiaste zelf.. Hij heeft het voer opgegeten. Ik ben echt blij dat alles oke is en ga eens kijken in de dierenwinkel voor de 'biks' waarover jullie het hebben.

    Het is echt een wonder, gisterenavond was hij er nog zo slecht aan toe en deze morgen niks aan de hand.

    Gisterenavond keutelde hij trouwens wel terug, en die keuteltjes zagen er heel normaal uit.

    En wat ook tegen de avond opviel was dat hij af en toe een beetje vrolijk deed, maar dan weer ineen kromp alsof hij pijn/krampjes had.

    Ik ben in ieder geval van plan eens naar de dierenarts te gaan, hoop dat die alsnog kan zeggen wat er aan de hand was.

  2. We proberen het altijd zo'n beetje te mengelen, maar vanaf gisteren zat er niks meer tussen van het voer dat hij hiervoor at. Deze voormiddag dronk hij nog, maar nu heb ik het hem niet meer zien doen. Probeerde hem zijn water voor te houden, maar hij deed zijn hoofdje naar beneden, net zoals met het fruit en de wortel.

    Het voedsel heet 'Bite - Gemengd voeder voor knaagdieren'.

    Ik ga proberen haar te overtuigen, ik hoop dat het lukt want ben echt bang dat dit niet goed is.

  3. Hallo allemaal,

    Toen ik opstond deze morgen gedroeg m'n konijn zich vreemd. Het is een mannetje en hij is net iets ouder dan drie jaar. Hij bolt z'n rugje de hele tijd, gaat in een vreemde houding zitten om te plassen en is totaal niet enthousiast. Hij heeft nog bijna niks gegeten vandaag, alleen deze morgen een beetje. Net probeerde ik hem kleine stukjes fruit te geven en een worteltje maar ook dat raakt hij niet aan, hij snuffelt er zelf niet aan.

    Hij gaat volledig languit liggen als ik hem streel, en blijft zo lang liggen maar dat is echt niet van zijn normale doen. Ook huppelt en rent hij niet enthousiast rond maar zit hij gewoon in zijn kooitje.. Hij doet zijn oortjes wel nog naar omhoog als ik hem roep en eerst deed hij nog poging om te komen maar nu blijft hij gewoon zitten.

    Ik maak me best zorgen, mijn mama denkt dat hij last heeft van zijn maag/darmen omdat hij sinds gisteren korrels krijgt van een ander merk? En daarom wil ze liever ook nog een dagje wachten om naar de dierenarts te gaan.. Pff ik word echt niet goed, ben echt superongerust.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .